Onsdag Ons 8 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Tisdag Tis 14 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Tisdag Tis 4 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 12 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar

Förändringar i spelartruppen

6 april 2017 14:00
Nyhet

Arbetet med nästa säsongs Rögle-trupp har påbörjats. De första förändringarna är att åtta spelare från den gångna säsongens trupp inte erbjuds nytt kontrakt och att nästa generation av Röglefostrade spelare ska ges utrymme.


– Vi är glada över att vi ska spela i SHL för tredje raka säsongen men vi hade en högre målsättning och är såklart inte nöjda. Vi behöver göra förändringar för att undvika att hamna i den här situationen igen, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.

Rögles säsong avslutades sent i onsdags kväll då Felix Schütz i andra förlängningsperioden slog in 5-4-pucken mot BIK Karlskoga och såg till att Rögle via 4-0 i matcher säkrade spel i SHL även kommande säsong.
Kvalspelet var en missräkning för Rögle den här säsongen.
– Det här vill vi inte uppleva igen, vi vill ta nästa steg kommande säsong och tvätta bort stämpeln på Rögle som ett kvallag, säger Anders Carlsson.

Arbetet med nästa års trupp har inletts och det innebär att några spelare lämnar och nya namn kommer att tillföras. Det är nu klart att det inte blir något fortsatt samarbete med åtta spelare vars kontrakt går ut.
De åtta spelarna som fortsätter sina karriärer någon annanstans är: Oscar Dansk, Dominik Granak, Patrick Cehlin, Viktor Lindgren, Victor Laz, Matt Fraser, Felix Schütz, och Christopher Liljewall.
– Vi vill tacka de här spelarna för allt de gjort i Rögletröjan och önskar dem lycka till i deras fortsatta karriärer, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.
– Jag förstår om några av besluten väcker känslor. Men vi har tagit de här besluten med Rögles bästa för ögonen, fortsätter han.

Bland de som lämnar är lagkapten Christopher Liljewall som missade den dramatiska kvalupplösningen sedan han slagit upp sin skada.
– Christopher har varit i Rögle i många år, han har varit en viktig spelare och person i den resa vi gjort och vi tackar honom för alla dessa år.
– Lagbygget för nästa säsong börjar ta form. Vi har tre centrar på kontrakt, bland annat de båda framtidsnamnen Filip Karlsson och Simon Ryfors som kommer från Rögles juniorled. Vi söker spets utifrån på de flesta positioner, säger ”Masken”.

Arbetet med nästa års trupp pågår för fullt:
– Vi för samtal med spelare som vi vill ha men det är för tidigt att berätta några namn.
Klart är dock att flera av de lovande spelarna i Rögles juniorverksamhet ska lyftas upp och ges plats.
– Simon Ryfors svarade för ett härligt genombrott den här säsongen och nästa år vill vi ge mer utrymme till spelare som Mathias From och juniorlandslagsmännen (Team 18) Timothy Liljegren och Lucas Elvenes.