• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

CHL skjuter upp premiären till 6 oktober

28 april 2020 09:53
Nyhet

På grund av den rådande coronapandemin och osäkerheten kring den har CHL:s styrelse beslutat att skjuta upp premiären av årets turnering till den 6 oktober. Man förändrar också turneringen genom att stryka gruppspelet och istället köra en utslagsturnering direkt med hemma-borta-möten.


– Speciella tider kräver speciella åtgärder. Champions Hockey League är en eurpoeisk turnering med deltagare från 13 länder vilket betyder att vi är beroende av beslut från 13 olika regeringar. Våra deltagande lag måste kunna resa och vårt mål är att CHL-matcherna ska spelas med publik i arenorna. På grund av detta samt osäkerheten som råder på hela kontinenten tyckte vi det var viktigt att ta ett tidigt beslut istället för att tvingas agera akut närma in på premiären, säger CHL:s president Peter Zahner i ett pressmeddelande.

Rögle har för första gången kvalificerat sig för spel i CHL efter att ha blivit trea i SHL:s grundserie. Tanken var att CHL skulle inledas med ett gruppspel med start 3 september och fyra av sex gruppspelsmatcher skulle spelats innan SHL-premiären den 19 september.
– Det är tråkigt men förståeligt med tanke på hur läget är. Det är bra att få ett tidigt besked och vi ser fram emot att få tävla i CHL när det väl drar igång, säger Rögles sportchef Chris Abbott som nu får ändra om i försäsongsplaneringen.
– Vi får hitta några matcher till innan premiären, säger Chris Abbott.
På måndag den 4 maj startar försäljningen av säsongskort till kommande säsong. Här kommer första slutspelsmatchen hemma i CHL att ingå i Säsongskortet.
Läs CHL:s pressmeddelande här.