AIA och Högrasitt startar stödkampanj
Publicerad: 2020-09-25
Stödbiljett
Regeringen avvaktar med att göra lättnader i publikrestriktioner för idrotten. Nu utökar Rögles supportrar sitt engagemang och stöd för klubben. I dag har Angel Island Army och Högrasitt tillsammans dragit i gång en kampanj där man kan köpa stödbiljetter. De kostar 50 kronor stycket och man får köpa hur många biljetter som helst.

”Regeringens besked i publikfrågan dröjer och drömmen om en fullsatt Catena Arena är långt borta. Hur länge överlever elitidrotten? Vad kan vi göra för att hjälpa Rögle? Ni har frågat oss om möjligheten att köpa stödbiljetter – precis som i våras, och därför kan vi nu glädja er med att Angel Island Army och Högrasitt tillsammans startar en ny Swish-kampanj”, skriver initiativtagarna.
– Vi är ödmjukt tacksamma för det engagemang som våra supportrar gång på gång uppvisar. Vi saknar våra supportrar och vi förstår att ni saknar att gå på hockey och se oss live. Vi håller just nu på att hitta sätt att hjälpa AIA och Högra sitt att förstärka deras kampanj, håll koll i början på nästa vecka, säger Kari Litmanen, kommersiellt ansvarig i Rögle BK.
Hur gör du om du vill köpa en stödbiljett? Swisha 50 kronor till 123 66 41 732. Skriv RBK som meddelande.

Lasse Mauritzson