• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov

Lesund: "Vi är ett lag som alltid jobbar stenhårt"

18 augusti 2019 20:39
Försäsongen 2019

Nye Erlend Lesund, norsk landslagsback, är en av flera nya spelare som satt positiva avtryck i försäsongsturneringen i Köln. Efter finalsegern över hemmaklubben fick Erlend ta emot pris som mest värdefulle spelare.


– Det är jättekul att bli utsedd till MVP, det händer inte så ofta, säger han och skrattar.
– Men viktigast är att vi vann turneringen. Det är tidigt på säsongen men allt vi gör kommer att prägla fortsättningen så det är bra att åka härifrån med tre raka segrar och vara obesegrad, fortsätter Erlend efter 2-1-segern över Köln på söndagskvällen.
Erlend värvades från Mora inför den här säsongen. Den 24-årige norrmannen är bofast i det norska landslaget och används främst för sina defensiva styrkor.
I försäsongens tre första matcher har han visat att han kommer att bli en viktig kugge i framförallt Rögles bakre led. En hårdför och stabil spelare som sätter laget före jaget.
– Jag försöker att inte konstra till det för mycket.

Under de tre första matcherna i Köln har Rögles boxplay fått bekänna färg - och klarat sig bra. Erlend är en viktig pusselbit i denna spelform.
– Det finns flera bra saker vi tar med oss hem. En sak somvi visat den här helgen är att vi kommer att vara ett jobbigt lag att möta i vinter. Vi kommer alltid att jobba hårt och kämpa för varandra, säger han.
Vad säger du om första tiden i Rögle?
– Jättebra. Det är ett enkelt gäng att komma in i.

Rögle reser nu hem på måndagen och laddar om batterierna i några dagar innan det är säsongspremiär i Catena Arena på torsdag då SHL-kollegan kommer till Ängelholm för match.
Då kommer fyra spelare från helgens Köln-turnering att saknas. Kvartetten Jakob Bondesson, Kevin Wennström, Nils Höglander och Adam Edström åker direkt från Köln till Stockholm för att vara med J20-landslaget som spelar i Ryssland kommande helg.