• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Idag 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov

Första förlusten - J20 föll på straffar

20 september 2020 00:04
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
Lasse Mauritzson
J20

J20:s hemmamöte mot HV71 blev en jämn och rafflande historia som till sist fick avgöras på straffar. Där var gästerna skarpast och kunde resa hem med en 2-1-seger och Rögle fick nöja sig med en poäng.


– Sammanfattningsvis så tycker jag att vi drar på oss alldeles för många utvisningar idag för att vi ska ge oss själva en ärlig chans att vinna matchen. Men sett över hela matchen så spelar vi mycket bra de två avslutande perioderna samt i övertiden, summerar tränare Charlie Thermaenius matchen i Akademihallen.
Första perioden var ett ställningskrig där lagen bytte chanser med varandra, Rögle var bra defensivt och skapade några bra lägen framåt.
– Framförallt så sliter vi mycket hårt tillsammans. I den andra perioden blir vi lite noggrannare med detaljerna i anfallszon vilket även gör att vi skapar bra lägen framåt. Vi vinner mycket sargdueller och sätter bra press genom bra sargspel.
Trots det så var det HV som tog ledningen, i numerärt underläge när Rögle spelade med lite för små marginaler i sitt powerplay.
Men tredje perioden är inte många sekunder gammal när Kevin Engvall kvitterade till 1-1, ett resultat som stod sig tredje perioden ut och även förlängningen blev mållös. I straffläggningen var det endast Melvin Wennström som gjorde mål i hemmalaget medan gästerna sattte två och tog hem bonuspoängen.
Trots förlusten så har Rögle tagit poäng i alla tre seriematcherna. På söndagen väntar helgens tredje raka hemmamatch när Södertälje kommer till Catena Arena för match, nedsläpp 11:30. En match som kan ses på svenskhockey.tv.