• Huvudsponsorer

Driften söker ny medarbetare

14 maj 2019 16:25
Rögle BK

Är du utbildad fastighetsförvaltare eller har erfarenhet från liknande arbete och som gillar is och att jobba i en inspirerande och spännande miljö? Då har vi kanske lösningen för dig. Vi söker nu en driftstekniker till Catena Arena. Tjänsten är en tillsvidareanställning och sista ansökningsdag är 31 maj.


Driftsavdelningen i Rögle BK ansvarar för service och underhåll av vår populära och välbesökta anläggning som består av huvudarenan Catena Arena, träningshallen Akademihallen samt tillhörande yttre ytor.

Som driftstekniker hos oss är Du en mångfixare och sugen på att lära mer. Vi ser helst att Du har arbetat som fastighetsskötare eller något liknande tidigare (underhåll av fastigheter, städning och reparation). Du ska vara serviceinriktad och ha mycket lätt att arbeta både självständigt och i grupp med övriga.
Du kommer att få lära dig att köra ismaskin, byta plexiglas och målnät med mera. I samband med matcher och andra event krävs det att du är på tå och vågar arbeta inför åskådare. Att Du är positiv, ansvarstagande och är bra på att samarbeta är sidor som vi värdesätter högt.

Arbetstider
Vi arbetar i skift med helgtjänstgöring och tillämpar arbetsrotation enligt schema. Arbetstiden är normalt förlagd mellan 07:00 och 24:00, såväl vardagar som helger.
Anställningsvillkor
Anställningsform: Tills vidare, provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid (100 %).
Löneform: Månadslön enligt fastställd lönepolicy.
Tillträde: Snarast.
Ansökan
Din ansökan skickas senast den 31 maj, via e-post till Per Pettersson och ska innehålla ett personligt brev, CV och referenser till dina senaste arbetsgivare eller motsvarande.
Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära att ta del av utdraget ur Polismyndighetens belastningsregister innan tillsättning.
Kontaktperson
För ytterligare upplysningar, kontakta gärna Per Pettersson på vår driftsenhet. E-post: [email protected] eller telefon 0431-55 89 65.