• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb

Sandin och Elvenes gjorde succé mot Mora

23 februari 2019 18:56
Efter match

När Rögle tog en viktig och stabil trepoängare via 5-1 hemma mot Mora gjorde Linus Sandin tre av lagets mål.
Vid alla tre målen var dessutom passningsspecialisten Lucas Elvenes med i förarbetet.


Rögle studsade tillbaka snabbt efter storförlusten mot Färjestad senast och kunde ta tre mycket viktiga poäng när Mora besegrades med klara 5-1 hemma i Lindab Arena.
Rögle hade endast två målskyttar i matchen efter det att Mattias Sjögen gjort två mål (båda i powerplay) och Linus Sandin gjort hattrick.
Alla tre målen var dessutom riktigt snygga där man rullade upp Moras försvar ordentligt.
– Så klart var det riktigt kul att göra tre mål i dag. Kan inte minnas när det senast hände. Dessutom var det väldigt enkla mål att göra eftersom jag serverades öppen kasse vid samtliga tillfällen, säger en riktigt nöjd Linus Sandin som med de tre målen även passerade Leon Bristedt som lagets bäste målskytt då han nu står på 13 fullträffar:
– Det känns lite som att jag har studsarna med mig nu och kul att jag har gjort så många mål men samtidigt är det viktigast att laget vinner och nu blickar vi mot slutspel.

Kedjeformationen Elvenes-Matson-Sandin var återförenade till den här matchen och trion trivs tillsammans.
– Vi har bra kemi och har spelat en del ihop förut. Just i den här matchen kändes det extra bra fast jag tycker att hela laget gjorde en jättebra match i dag och vi hade ett rakare spel. Förut har vi kanske sökt bättre lägen hela tiden men i dag gick vi mer på instinkt, menar Sandin.
En annan anledning till Sandins fina utdelning var kedjekamraten Lucas Elvenes som stod för assist vid alla Sandins tre mål.
Unge Elvenes var också nöjd och lättad efter matchen när han förklarade succén.
– Jag gillar att lägga passningar och det är ingen hemlighet. I dag försökte jag hitta Linus (Sandin) så ofta jag kunde och utdelningen i den här matchen kan jag inte klaga över. Vi får heller inte glömma Taylor (Matson) som gör ett jättejobb i det tysta och som dessutom hade två assister i dag.

Segern gör att Rögle verkligen är med och hugger på topp sex i tabellen som ger en direktplats i SM-slutspelet.
De kommande matcherna blir som en försmak av slutspelet och det väntar spännande matcher där topplaget Luleå väntar härnäst på tisdag uppe i Norrbotten.
– En riktigt skön och viktig seger i dag. Kul också att laget fick göra mycket mål och dessutom ganska vackra också, säger Lucas Elvenes och väljer också att inte blicka för långt framåt:
– Nu gäller det bara att ta så många poäng som möjligt så ofta vi bara kan. Vet att det är tråkigt att säga det men vi kan bara ta en match i taget nu och sen hoppas att det räcker för att nå en plats bland de sex bästa i tabellen, avslutar matchens bästa passningsläggare Lucas Elvenes.