• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Bjäre Kraft fördjupar samarbetet – ny utvecklingspartner till Grönvit hållbarhet

9 oktober 2020 08:30

Bjäre Kraft har under en lång tid varit en trogen samarbetspartner till Rögle BK. Nu väljer det nordvästskånska bolaget att fördjupa samarbetet och går även in som utvecklingspartner i Grönvit hållbarhet och förstärker ett redan starkt nätverk med ännu mer kunskap och kraft.


Ännu ett starkt varumärke i den här regionen, Bjäre Kraft, ansluter sig till Rögles hållbarhetsarbete med visionen att aktivt arbeta för och bidra till ett grönare och socialt starkare och mer hållbart samhälle.

– Vi har sponsrat Rögle i många år och det känns rätt att nu fördjupa samarbetet genom Grönvit hållbarhet. Rögle har gjort en fantastisk satsning och de aktiviteter som planeras framöver känns inspirerande och gör att vi känner oss stolta över att vi är partners. Det är helt i linje med vårt engagemang att bidra till framförallt ungdomars möjlighet till en mer aktiv fritid, säger Marie Holmberg, marknadschef på Bjäre Kraft.

Bjäre Kraft äger, tillhandahåller och utvecklar infrastruktur för energi och bredband för alla som bor, vistas eller verkar i nordvästra Skåne och södra Halland. Man satsar långsiktigt på förnyelsebar energi, öppet bredbandsnät och driftsäkert elnät.

– Vår vision är en hållbar framtid för nordvästra Skåne och en enklare vardag för våra kunder. Med hjälp av våra el- och fibernät kan våra kunder skapa en mer enkel och hållbar vardag, till exempel använda grön el, skaffa solceller, ladda elbilen, jobba hemifrån och ha möten online, streama underhållning, ja listan kan göras lång. Det är också viktigt för oss att driva utveckling i samarbete med samhället och ge tillbaka genom återinvestering, sponsring och kunskapsbildning, säger Marie Holmberg vidare.

Kari Litmanen, kommersiellt ansvarig i Rögle BK:
– Bjäre Kraft är ännu en kraftfull partner som kliver in som utvecklingspartner till Grönvit hållbarhet. Bjäre Kraft värdesätter de aktiveringar vi planerar kopplat till spontanidrott och gemenskap ute i samhället och vi ser dom som en viktig byggsten i att ta nya steg i verksamheten, säger Kari Litmanen.

Grönvit hållbarhet startade för snart tre år sedan och har genom åren växt sig allt starkare och tillsammans med andra viktiga samarbetspartners ökar möjligheterna att göra skillnad och skapa en hållbar framtid.

– Utöver den samhällsnytta Grönvit hållbarhet genererar så ser vi också en möjlighet att lära oss av det arbete som är gjort inom projektet och hoppas hitta delar som vi kan applicera på vårt eget hållbarhetsarbete, säger Marie Holmberg på Bjäre Kraft.

– Vårt nätverk i Grönvit hållbarhet har vuxit sig starkt och för oss är kompentensen i verksamhetens utvecklingsgrupp ovärderlig. Tillsammans kommer vi att utforska ny mark och göra skillnad i den region vi verkar, avslutar Kari Litmanen.

Inom ramarna för Grönvit hållbarhet genomförs projekt och aktiviteter inom två definierade arbetsområden: Det gröna, som symboliserar miljömässig hållbarhet, och det vita, som symboliserar social hållbarhet. Senast i raden av projekt i Grönvit hållbarhet är Vägvalet som startade tidigare i september där fler nordvästskåningar ska hjälpas ut i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Grönvit hållbarhet.