Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt

Säkra din plats på Loftet till nästa säsong

29 juni 2022 09:00

I våras öppnade det nya våningsplanet i Catena Arena. Nu har du chansen att säkra din plats på ”Loftet” till nästa säsong och uppleva hockey på ett helt nytt sätt.


Den fjärde våningen i Catena Arena har fått namnet ”Loftet” och erbjuder en rad olika möjligheter för din hockeyupplevelse. Förutom fyra nya företagsloger har även flaggskeppet Göstas loge öppnat, som är en unik upplevelse för den svenska hockeysupportern. Den cirka 96 kvadratmeter stora logen mitt på långsidan har möjlighet att ta emot två stora sällskap och även tio enskilda bokningar per match. Du som gäst blir serverad av egen personal och maten tillagas framför dina ögon i logen.

Mitt emot de nya logerna har ett stort loungeområde öppnat upp, som löper längs hela långsidan. Här kan du beställa något att dricka från någon av de fyra nya barerna på Loftet. Eller varför inte ta en bit mat från buffén? Vill du dessutom kombinera mat och dryck med hockeyn finns självklart den möjligheten. På den här sidan av arenan, högst upp på läktaren, finns barhyllan. Här får du en av arenans häftigaste vyer samtidigt som du har tillgång till dryck under matchens gång och en buffé i högsta klass.

På kortsidan precis ovanför restaurangen finner du Röglesoffan, som är ett helt nytt sätt att uppleva livehockey. Har du någon gång tänkt att det vore skönt att sitta hemma i soffan istället för att vara på plats i Catena Arena? Röglesoffan tar ditt vardagsrum till arenan, där du kan sjunka ner i soffan samtidigt som du får atmosfären, ljuden och känslan från livehockey som inte går att få hemma i vardagsrummet. Dessutom finns restaurangpersonalen på plats för att ge dig bästa möjliga service under hela din vistelse.

På samma kortsida återfinns även Terassen, med restaurangbord som blickar ut över isen. Längst upp finns också en barhylla likt den på ena långsidan.

Upplevelser som kombinerar hockey med mat och dryck är en stor del av Loftet, men självklart finns också helt vanliga läktarplatser att köpa. Tack vare den branta vinkeln på den nedre läktaren får du som sitter på Loftets läktare en unik vy över isen. Du sitter högt upp men kommer samtidigt nästan lika nära isen som på den nedre läktaren, vilket gör att du ser varenda detalj i spelet.

Försäljningen av säsongskorten inför nästa säsong pågår för fullt och den fjärde juli är den sista dagen att förlänga sitt kort från föregående säsong. Säkra din plats på Loftet hela nästa säsong och upplev livehockey på ett helt nytt sätt!

Vill du veta mer om våra säsongskort eller har frågor om hur du gör för att köpa? Hör av dig till [email protected] eller ring 0431-55 89 00.

Är du intresserad av att veta mer om någon av upplevelserna på Loftet? Hör av dig till [email protected]

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KÖPA DITT SÄSONGSKORT