Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Söndag Sön 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Fredag Fre 22 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Onsdag Ons 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Måndag Mån 1 November Nov
Tisdag Tis 2 November Nov
Onsdag Ons 3 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Söndag Sön 7 November Nov
Onsdag Ons 17 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov

Anders Eldebrink slutar i Rögle

5 november 2017 17:42
Nyhet

Anders Eldebrink slutar som huvudtränare i Rögle BK. Anders och Rögle har gemensamt kommit överens om att avsluta samarbetet med omedelbar verkan.


– Jag känner att vi inte fått den sportsliga utdelning som vi hoppats på. På grund av att resultaten uteblivit har det blivit en jobbig situation med allt för mycket fokus på min person. Jag tror detta är den bästa lösningen för båda parter, jag vill innerligt att det går bra för Rögle, säger Anders Eldebrink.

Anders Eldebrink tog över som huvudtränare i Rögle BK inför säsongen 2015/16 då klubben var nykomling. Man slutade elva, en placering från play in. Året efter gick det tyngre, ett skadeplågat lag slutade näst sist och klarade SHL-kontraktet via kval.
I år har man fått en tuff inledning med bara två segrar på ordinarie tid efter 15 matcher och på lördagen förlorade man sin sjätte raka match.
– Jag har haft en fantastisk tid i föreningen och träffat många bra människor i och runt föreningen. Kanske kan mitt beslut bli en väckarklocka, det finns gott om tid kvar av säsongen att reparera den här starten och jag är övertygad om att man grejar det, säger Anders.

Rögles vd Marcus Thuresson:
– Det är alltid tråkigt när sådant här sker, det är aldrig en ensam persons fel när det går dåligt i sportens värld. Vi har förståelse för hur Anders känner. Vi vill tacka Anders för allt arbete han gjort i vår förening och önskar honom lycka till framöver, säger Rögles vd Marcus Thuresson.

Rögles lag kommer från och med måndagens träning att tränas och ledas av Roger Hansson, Patrik Ross och målvaktstränare Magnus Wennström.
– Det är tre erfarna och kompetenta personer som är kvar och leder laget. Vi har nu nio dagar på oss till nästa match hemma mot Mora och vi skall använda den här tiden på bästa sätt för att komma väl förberedda och hungriga till omstarten, säger Marcus Thuresson.