Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Rögle deltar i Sveriges största hållbarhetskonferens

17 juni 2021 15:15
Grönvit Hållbarhet

Den 16 september arrangeras Sveriges största digiloga hållbarhetskonferens A Sustainable Tomorrow. Det digiloga formatet innebär ett rikstäckande nätverk med officiella hubbar runtom i Sverige som livesänder konferensen för sina inbjudna gäster. [Rögle BK/Grönvit hållbarhet] är en del av den officiella hubben #tillsammansför17 som blir en unik plattform för näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle att mötas över gränserna kring frågor som rör hållbar utveckling.


För åttonde året i rad arrangeras framtids- och hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow. Evenemanget arrangeras digilogt med utgångspunkt i Helsingborg och livesändning via hubbar runtom i Sverige.

En av hubbarna arrangeras i Ängelholm. Bakom den står Rögle BK/Grönvit hållbarhet, Öresundskraft, SPP, Ängelholms Näringsliv och Hittarps IK, som gått samman under det officiella hubbnamnet #tillsammansför17. Namnet anspelar på de 17 Globala Målen för hållbar utveckling och symboliserar just mål 17 ”Genomförande och Globalt Partnerskap”. Till hubben kommer gäster från näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademi att bjudas in, med syfte att skapa en unik och spännande plattform för gränslösa möten i regionen.

– Vi ser detta som en möjlighet att bjuda in och engagera Rögles partnernätverk i hur man kan jobba med de Globala Målen. Vår vision med Grönvit hållbarhet är att vara navet för hållbar utveckling i regionen, och detta är ett klockrent exempel på hur vi jobbar för att nå dit, säger Jacqueline Magnusson som är verksamhetsansvarig för Grönvit hållbarhet i Rögle BK.

Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt är en återkommande och mycket uppskattad föreläsare på konferensen. Varje år gör han en internationell omvärldsanalys kopplad till de Globala Målen och konferensens fokusområde. Från hubben i Ängelholm kommer gästerna att kunna ta del av den livesända konferensen med högaktuella gästföreläsare och intressanta diskussionsämnen.

– Vi har lagt upp programmet så att vi kopplar upp oss mot den livesända konferensen på förmiddagen. Eftermiddagen kommer vi att ägna åt diskussioner och workshop för att hitta nya vägar till gränsöverskridande samarbeten, och förhoppningsvis inspirera våra gäster till att accelerera sitt hållbarhetsarbete, säger Magnusson.

Läs mer om A Sustainable Tomorrow här