• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb

Ludvig Elvenes till Modo

25 oktober 2018 12:15
Nyhet

Anfallaren Ludvig Elvenes lämnar Rögle för spel i allsvenska topplaget Modo. Ludvig är spelklar direkt och kan debutera för sin nya klubb redan i morgon kväll borta mot Oskarshamn.


– Ludvig har inte varit ombytt och spelat match den senaste tiden och det är aldrig bra. Ludvig är en ung spelare som definitivt behöver spela matcher och vi är glada för Ludvigs skull att den här möjligheten dök upp. Han kommer till en bra klubb med en tränare han känner, vi önskar Ludvig lycka till i vinter, säger Rögles sportchef Chris Abbott.
22-årige Ludvig har spelat i sju av Rögles matcher i SHL den här säsongen men har inte varit ombytt i de två senaste. I Modo återförenas han med coachen Björn Hellkvist som Ludvig spelade för i Oskarshamn förra säsongen. Ludvig kommer att spela för Modo resten av säsongen.

20-årige anfallaren Ken Jäger är samtidigt i Oskarshamn för att träna med Oskarshamns A-lag resten av den här veckan. Den schweiziske spelaren har varit ombytt i fyra av Rögles matcher och inte alls i de fyra senaste.
Inför den här säsongen begränsades möjligheterna för allsvenska klubbar att låna in spelare till två stycken lån per säsong.
– Det begränsar möjligheterna att ge unga spelare den speltid de behöver för sin utveckling. Det är olyckligt, säger Chris Abbott.