• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Ludvig Elvenes till Modo

25 oktober 2018 12:15
Nyhet

Anfallaren Ludvig Elvenes lämnar Rögle för spel i allsvenska topplaget Modo. Ludvig är spelklar direkt och kan debutera för sin nya klubb redan i morgon kväll borta mot Oskarshamn.


– Ludvig har inte varit ombytt och spelat match den senaste tiden och det är aldrig bra. Ludvig är en ung spelare som definitivt behöver spela matcher och vi är glada för Ludvigs skull att den här möjligheten dök upp. Han kommer till en bra klubb med en tränare han känner, vi önskar Ludvig lycka till i vinter, säger Rögles sportchef Chris Abbott.
22-årige Ludvig har spelat i sju av Rögles matcher i SHL den här säsongen men har inte varit ombytt i de två senaste. I Modo återförenas han med coachen Björn Hellkvist som Ludvig spelade för i Oskarshamn förra säsongen. Ludvig kommer att spela för Modo resten av säsongen.

20-årige anfallaren Ken Jäger är samtidigt i Oskarshamn för att träna med Oskarshamns A-lag resten av den här veckan. Den schweiziske spelaren har varit ombytt i fyra av Rögles matcher och inte alls i de fyra senaste.
Inför den här säsongen begränsades möjligheterna för allsvenska klubbar att låna in spelare till två stycken lån per säsong.
– Det begränsar möjligheterna att ge unga spelare den speltid de behöver för sin utveckling. Det är olyckligt, säger Chris Abbott.