• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Stor dramatik när J20 vann derbyt

30 september 2020 23:06
J20

Röglejuniorerna var illa ute i onsdagskvällens derby borta mot Malmö. Underläge med 3-0 efter halva matchen och 4-2 med tio minuter kvar - men Rögle gav aldrig upp och svarade för en stark vändning. Melvin Wennström avgjorde med sitt 6-5-mål med bara 26 sekunder kvar av ordinarie tid.


– Jag tycker att vi ännu en gång visar en fantastisk karaktär och att vi aldrig ger upp. Vi visste att det skulle vara en match med mycket känslor och med mycket kamp där det lag som kunde kontrollera sina känslor bäst skulle gå vinnande ur detta heta derby, sammanfattar Rögletränaren Charlie Thermaenius efteråt.
Hemmalaget startade bäst och kontrollerade första perioden helt. Det var 1-0 till Malmö efter första, en ledning ssom utökades till 3-0 i andra innan Rögle vaknade till liv. Linus Sjödin och Oscar Johnsson gjorde mål för Rögle och såg till att underläget endast var 2-3 inför tredje.
Tidigt i den tredje kunde Malmö utöka sin ledning till 4-2 - men meed tio minuter kvar inledde Rögle vändningen. Hampus Karlsson reducerade (4-3) innan Rögles powerplay fick utdelning. 4-4 gjorde Isak Renemark med nio minuter kvar och fyra minuter senare kunde Melvin Wennström, i powerplay, ge Rögle ledningen för första gången i matchen (5-4). Malmö chansade och tog ut målvakten och kvitterade till 5-5 med en dryg minut kvar. Matchen var på väg mot förlängning men Melvin Wennström ville annorlunda. Med sitt andra mål för kvällen, med bara 26 sekunder kvar, såg han till att alla tre poäng följde med hem till Ängelholm.
– Vi tackar för tre välförtjänta poäng men vi måste jobba vidare på spelet framför eget mål och våra utvisningsminuter måste vi få ner till minst hälften, säger Charlie.
Rögle laddar nu om för lördagens bortamatch mot serieledande Frölunda.
– Det blir en härlig utmaning och ett bra test för oss, säger Charlie.