• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Idag 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar

Behöver vinna två gånger i kväll för avancemang

28 januari 2020 15:20
U16

Rögle U16 Elit har pressen på sig i kvällens SM-kvalretur hemma mot Troja/Ljungby i Catena Arena. Efter att ha förlorat första matchen borta (4-5) måste Rögle dels vinna kvällens match på ordinarie tid för att sen få möjligheten att avgöra på övertid.


– Play off-spelet till SM avgörs i bäst av två matcher. Skulle lagen vinna en match vardera blir det sudden death direkt efter att andra matchen är slut där laget som gör mål går vidare. Målskillnad spelar ingen roll, du kan förlora första stort och vinna returen med uddamålet så har du ändå chansen att gå vidare, berättar U16-tränaren Linus Karlsson.
Play off-spelet mot Troja är andra rundan, Rögle föll i första med uddamålet och jagar revansch i kväll - och en möjlighet att avancera. Matchen börjar 19:30.
I vårserien toppar Rögle, även här är en chans att ta sig till SM då seriesegraren får en plats längre fram i SM-kvalet.
Vi har sen tidigare berättat att tre Röglespelare blivit uttagna till svenska Team 16-landslaget: Joel Kjellberg, Oliver Casselsten och Erik Pålsson. Även lagets två norska spelare, Julian Elmenhorst (back) och Lars Petter Eckholm (fw) är uttagna i det norska U16-landslaget.