• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Idag 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

J20 studsade tillbaka direkt - vann i Karlstad

27 september 2020 20:30
J20

Rögle J20 studsade tillbaka direkt efter fredagens förlust i Växjö - på söndagen tog man säsongens tredje fullpoängare när man besegrade Färjestad på bortaplan med 5-2 (2-1, 0-1, 3-0).


Rögle fick en bra start med två mål av Melvin Wennström (bilden) loppet av några minuter i mitten av första perioden. Ett par utvisningar gav hemmalaget möjlighet att kommaa tillbaka och maan reducerade innan pausvilan.
– Första är en bra tillställning där jag tycker att vi tar många bra beslut och jobbar efter den plan vi har satt upp för dagen. I den andra perioden börjar vi spela lite krångligare, vi tappade puckar på fel ställen och det utnyttjade Färjestad och kvitterade till 2-2 innan perioden var över, berättar Charlie Thermaenius, Rögles tränare.

I den tredje perioden kom Röglre tillbaka och tog kontroll på händelserna på isen. Linus Sjödin och Edvin Hansson såg till att Rögle kunde gå ifrån till en 4-2-ledning ganska tidigt och därefter hade Rögle kontroll på matchen. Edvin Hansson fastställde slutresulttet till 5-2 när Rögle vaar en man mindre.
– Vi hittade tillbaka till grunderna i vårt spel som vi jobbar på varje dag. Vi spelade ett rakare spel i tredje perioden, vilket gjorde det svårare för Färjestad att skapa någon press oss, säger Charlie.
– Extra plus i dag vill jag ge till Hannes Asp, Felix Tengvall, Melvin Wennström och Oliver Casselsten som gör många bra saker på isen. Nu laddar vi för derby mot Malmö borta på onsdag, en härlig utmaning med många känslor, avslutar Charlie.