• Huvudsponsorer

Sommarcamp 2020 inställd

18 maj 2020 10:37

Det blir inga hockeycamper i sommar. På grund av covid -19 och den rådande samhällssituationen har vi beslutat att ställa in sommarcamperna 2020.


Rögle Sommarcamper är en tradition. Men det här året är inget vanligt år. Det blir inga sommarcamper i år.
– Det är väldigt tråkigt men ett självklart beslut som styrelsen fattat. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer samt förbundets restriktioner vad gäller campverksamhet och har därför beslutat att ställa in årets Sommarcamper för att förhindra risken för smittspridning, säger Arne Nilsson, campansvarig i RögleAkademin.
Anmälningsavgiften kommer att återbetalas. Alla som anmält sig till årets sommarcamper ska ha fått ett mejl med instruktioner hur man gör för att få tillbaka sina pengar. Vi upprepar instruktionerna här: skicka ett mejl till [email protected] med deltagarnamn, födelseår, klubb, clearing- och kontonummer samt kontoinnehavarens namn.
Vad gäller tvådagars-camperna senare under säsongen (höstlovscamp, julcamp och sportlovscamp) så hoppas man kunna genomföra dem:
– Det är vår förhoppning att situationen förbättrats så vi kan genomföra dessa. Håll utkik på hemsidan så kommer det info när det är dags, säger Arne Nilsson.