• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Vi kör hem din matkasse från ICA MAXI

23 mars 2020 13:40
Rögle BK

Tillhör du riskgruppen 65+ och kan eller vågar inte ta dig till affären för att handla? I samarbete med ICA Maxi Stormarknad i Ängelholm erbjuder vi nu en service där vi tar emot er beställning, plockar varorna och levererar matkassen hem till er.


**UPPDATERING: NU KAN DU ÄVEN VÄLJA ATT BETALA MOT FAKTURA. **

Röglehjälpen vänder sig till Ängelholmsbor från 65 år och uppåt som behöver hjälp att handla matvaror och få dem levererade hem. Initiativet är ett samarbete mellan Rögle BK och ICA Maxi Ängelholm för att bemöta den ökade efterfrågan av hemleverans till Ängelholmsbor i riskgruppen 65+ som inte har möjlighet att lämna sina hem.

– I dessa tider behöver vi alla hjälpas åt med det vi kan. Efterfrågan för hemleverans har ökat hos ICA MAXI den senaste tiden och här upptäckte vi att vi kan hjälpa ICA MAXI, som är en stor samarbetspartner till oss, med att få hem matvaror till utsatta grupper. Det är självklart att vi ställer upp och hjälper till, säger Rögles klubbdirektör Daniel Koch.

Behöver du, eller någon i din närhet, hjälp?
Skriv en inköpslista med max 30 varor och ring eller maila Röglehjälpen. Vi handlar, packar och levererar dina matvaror. Betalning sker via Swish. För att undvika droppsmitta hanterar vi inte kontant betalning.
Vi tar emot telefonsamtal och email mellan kl 14.00 – 16.00 fr o m idag måndag 23/3 till och med torsdag 26/3. Dina matvaror levereras hem till dig nästföljande vardag mellan kl 9.00 – 11.00.

Mail: [email protected]
Telefon: 0705-298 766

Har du ett ICA-kort som du kan samla poäng med? Uppge ditt bonuskortnummer i beställningen så registreras ditt köp och du kan ta del av kortpriser och förmåner precis som vanligt.