• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

Sista hemmamatchen innan uppehållet

28 januari 2020 16:06
Hemmamatch

På lördag spelar vi sista hemmamatchen innan landslagsuppehållet. Oskarshamn kommer till Catena Arena för andra gången den här säsongen. Passa på att ladda upp inför SHL-matchen med hamburgarbuffé i Arenarestaurangen innan nedsläpp – det finns platser kvar!


Den här veckan innehåller endast en match för vår del – men det är på hemmais. På lördag kommer Oskarshamn hit – räkna med ett revanschsuget hemmalag. Tabellen är jämn och poängen är viktiga för både Rögle, som jagar en topp 6-plats och direktplats i kvartsfinalerna medan Oskarshamn kämpar i tabellens nedre regioner. Efter lördagsomgången väntar ett elva dagar långt uppehåll - så det finns ingen anledning att spara på krafterna.

Intresset för matchen, som startar 15:15, är stort. Det finns dock en hel del ståplatsbiljetter kvar till försäljning. Du köper som vanligt enklast på nätet eller i Kundcenter, öppet vardagar 10-14. Du kan även ringa, 0431-55 89 02. Glöm inte att du även kan köpa ståplatsbiljett via Angel Island Army, gå in på aia.nu och följ länken. Då stöttar du även AIA:s bortaresor vid köp från den länken.
Du vet väl att du kan ladda upp inför matchen med god mat och dryck i vår populära restaurang. Till lördagens match finns det ett antal platser kvar. Det blir hamburgare (buffé) med klassiska tillbehör samt dessert. Menyerna för alla hemmamatcher i grundserien fram till 12 mars hittar du här. Du bokar bord genom att ringa 0431-55 89 40 eller mejlar [email protected]. Vi kan även ordna sittplatsbiljett till matchen när du bokar bord.

I Kids Zone finns som vanligt en hel del att göra för yngre besökare. Elgiganten är på plats och erbjuder möjlighet att spela tv-spel och det finns även simulatorspel. Matchens förening är Halmstad Hammers.
Tänk på att samåka till matchen eller ta bussen för miljöns skull. Du vet väl att du kan åka med Skånetrafiken till och från SHL-matcherna i Catena Arena? Ta matchbussen, linje 84. Visar du ditt Säsongskort så åker du gratis. Tidtabell finns på hemsidan.
Åker ni bil till matchen och är 4 eller fler i bilen så bjuder Grönvit hållbarhet på parkeringsavgiften.
Tänk på att förbereda er betalning till parkeringen så går det snabbare och vi slipper långa köer in. Ha 20 kronor i kontanter redo att betala med eller om du ska swisha så förbered innan ni kommer fram till betallinjen (en medpassagerare kan förbereda).
Vi ses på lördag i Catena Arena!