• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Sista hemmamatchen innan uppehållet

28 januari 2020 16:06
Hemmamatch

På lördag spelar vi sista hemmamatchen innan landslagsuppehållet. Oskarshamn kommer till Catena Arena för andra gången den här säsongen. Passa på att ladda upp inför SHL-matchen med hamburgarbuffé i Arenarestaurangen innan nedsläpp – det finns platser kvar!


Den här veckan innehåller endast en match för vår del – men det är på hemmais. På lördag kommer Oskarshamn hit – räkna med ett revanschsuget hemmalag. Tabellen är jämn och poängen är viktiga för både Rögle, som jagar en topp 6-plats och direktplats i kvartsfinalerna medan Oskarshamn kämpar i tabellens nedre regioner. Efter lördagsomgången väntar ett elva dagar långt uppehåll - så det finns ingen anledning att spara på krafterna.

Intresset för matchen, som startar 15:15, är stort. Det finns dock en hel del ståplatsbiljetter kvar till försäljning. Du köper som vanligt enklast på nätet eller i Kundcenter, öppet vardagar 10-14. Du kan även ringa, 0431-55 89 02. Glöm inte att du även kan köpa ståplatsbiljett via Angel Island Army, gå in på aia.nu och följ länken. Då stöttar du även AIA:s bortaresor vid köp från den länken.
Du vet väl att du kan ladda upp inför matchen med god mat och dryck i vår populära restaurang. Till lördagens match finns det ett antal platser kvar. Det blir hamburgare (buffé) med klassiska tillbehör samt dessert. Menyerna för alla hemmamatcher i grundserien fram till 12 mars hittar du här. Du bokar bord genom att ringa 0431-55 89 40 eller mejlar [email protected]. Vi kan även ordna sittplatsbiljett till matchen när du bokar bord.

I Kids Zone finns som vanligt en hel del att göra för yngre besökare. Elgiganten är på plats och erbjuder möjlighet att spela tv-spel och det finns även simulatorspel. Matchens förening är Halmstad Hammers.
Tänk på att samåka till matchen eller ta bussen för miljöns skull. Du vet väl att du kan åka med Skånetrafiken till och från SHL-matcherna i Catena Arena? Ta matchbussen, linje 84. Visar du ditt Säsongskort så åker du gratis. Tidtabell finns på hemsidan.
Åker ni bil till matchen och är 4 eller fler i bilen så bjuder Grönvit hållbarhet på parkeringsavgiften.
Tänk på att förbereda er betalning till parkeringen så går det snabbare och vi slipper långa köer in. Ha 20 kronor i kontanter redo att betala med eller om du ska swisha så förbered innan ni kommer fram till betallinjen (en medpassagerare kan förbereda).
Vi ses på lördag i Catena Arena!