• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov

Imponerade på bortais - J18 har chans gå vidare

23 mars 2019 22:05
J18, SM-slutspel

Förlust hemma med 1-5 vändes till en imponerande 1-0-seger på bortais på lördagen. Därmed tvingade Rögles J18 fram en tredje och avgörande åttondelsfinal mot HV71.


Rögles J18 hade inte mycket att hämta i första åttondelsfinalen hemma mot mot HV71 i torsdags. Två dagar senare vann laget returen på bortais med 1-0 och tvingade fram en tredje och avgörande match på söndag.
– Killarna gör en grym laginsats idag och det blir viktigt att vi gör samma jobb i morgon. HV ser lite slitna ut och det ska vi utnyttja. Vi har en massa energi i gruppen och kommer att gå ut hårt i morgon, säger tränare Magnus Rahm.

Det var ett tufft utgångsläge för J18 i lördagens retur mot HV71, förlust i torsdags klart - men laget gick ut och levererade en stabil och bra insats i returen.
– Både vi och HV71 har spelare som dubblerar i J20 men deras såg rätt slitna ut efter att innan vår match idag spelat en avgörande match med HV:s J20 och förlorat på övertid mot Södertälje. Vi valde att trycka på hårt från start och det gav resultat, säger Magnus Rahm.
Rögle inledde bra och hemmaspelarna hade svårt att komma ur egen zon. Linus Sjödin gav Rögle ledningen med 1-0 efter drygt 15 minuter efter att Rögle utnyttjat ett hemmamisstag.

I andra blev Rögle lite passiva och HV tilläts skapa flera chanser men Max Lundgren (bilden) i målet gjorde det riktigt bra.
– I tredje blir det bättre från vår sida, vi har mer puckinnehav och HV skapade inget, säger Magnus.
Tredje och avgörande match spelas i Jönköping på söndagen.