• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Rögle BK söker ny driftstekniker

23 april 2020 12:00
Ledigt jobb

Du har väl inte missat att vi har en ledig tjänst på vår driftavdelning? Sista ansökningsdag är om en vecka - läs mer här under.


En av våra uppskattade kollegor på driften går i pension till sommaren och nu söker vi en efterträdare. Är du händig, nyfiken på att lära dig mer, gillar is och att jobba i en inspirerande och spännande miljö? Då har vi kanske lösningen för dig. Vi söker nu en driftstekniker till Catena Arena. Tjänsten är en tillsvidareanställning och sista ansökningsdag är 30 april.
Driftsavdelningen i Rögle BK ansvarar för service och underhåll av vår populära och välbesökta anläggning som består av huvudarenan Catena Arena, träningshallen Akademihallen samt tillhörande yttre ytor.
Som driftstekniker hos oss är Du praktiskt lagd, en mångfixare och nyfiken på att lära mer. Du får gärna ha erfarenhet av fastighetsskötsel eller liknande (underhåll av fastigheter, städning och reparation). Du ska vara serviceinriktad och ha mycket lätt att arbeta både självständigt och i grupp med övriga.
Du kommer att få lära dig att köra ismaskin, byta plexiglas och målnät som hör till det här jobbet. Men du kommer även att utföra underhåll och service av anläggningen och lokalerna. I samband med matcher och andra event krävs det att du är på tå och vågar arbeta inför åskådare. Att Du är positiv, ansvarstagande och är bra på att samarbeta är sidor som vi värdesätter högt.
Du kommer att ingå i ett team med positiva och kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för att vår idrottsanläggning håller en hög standard, är ren och trygg att vistas i och att alla besökare känner sig välkomna.

Arbetstider
Vi arbetar i skift med helgtjänstgöring och tillämpar arbetsrotation enligt schema. Arbetstiden är normalt förlagd mellan 07:00 och 24:00, såväl vardagar som helger.
Anställningsvillkor
Anställningsform: Tills vidare, provanställning tillämpas.
Omfattning: Heltid (100 %).
Löneform: Månadslön enligt fastställd lönepolicy.
Tillträde: 1/8 2020 eller efter överenskommelse.
Ansökan
Din ansökan skickas senast den 30 april 2020, via e-post till Per Pettersson och ska innehålla ett personligt brev, CV och referenser till dina senaste arbetsgivare eller motsvarande.
Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära att ta del av utdraget ur Polismyndighetens belastningsregister innan tillsättning.
Kontaktperson
För ytterligare upplysningar, kontakta gärna Per Pettersson på vår driftsenhet. E-post: [email protected]. Vi ser fram emot att höra av dig.