• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Tisdag Tis 17 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov

Stark laginsats när Rögle tog tung trepoängare

18 oktober 2020 09:26
J20

Rögle J20 tog en meriterande seger i hemmamötet mot topplaget HV71. Det var en match som svängde men hemmaspelarna visade prov på bra lagmoral när man trots en tappad 4-1-ledning kom tillbaka och vann till sist med 7-4 (4-1, 2-3, 1-0).


Rögle startade som sagt det här toppmötet bra. Linus Sjödin gav Rögle tidigt 1-0 i powerplay och Hampus Karlsson ökade på till 2-0. När första perioden var slut ledde Rögle med 4-1 efter två mål av Senna Peeters.
Men i andra ställde hemmaspelarna till det för sig, tog mycket utvisningar och gästande HV71 kunde göra tre raka mål i powerrplay och plötsligt var det 4-4.
– Vi inleder väldigt starkt och fokuserat men tyvärr så ställerr vi till det för oss i andra med för många utvisningar. Vi tar oss dock samman och kommer tillbaka till vårt eget spel vilket är starkt gjort, säger tränare Charlie Thermaenius.
Rögle hämtade sig och kunde återta ledningen innan perioden var slut. Backarna Kaalle Bartholdsson och Elias Dervall-Svensson såg till att Rögle ledde med 6-4 i pausvilan.
– I tredje tycker jag att vi kontrollerar händelserna på isen och spelar disciplinerat, säger Charlie.
Hampus Karlsson fastställde slutresultatet till 7-4 med ett mål i numerärt underläge i slutminuten. En skön trepoängare för Rögle i jakten på en topp 5-plats.
– Detta är en match där vi spelar vårt spel och alla i laget visar att när vi hjälper varandra och är konsekventa i vårt spel utan puck är vi ett mycket svårslaget lag. Fortfarande måste vi jobba med att ta mindre utvisningar, men jag tycker att matchen idag visar på en mycket stark laginsats, summerar Charlie.