Viktig trepoängare för J18
Publicerad: 2020-01-23
J18
Rögles J18 tog en viktig trepoängare hemma mot Borås i fortsättningsserien. Trots ett rejält övertag i skott (46-18) blev det en målmässigt jämn match som Rögle lyckades vinna med 5-3 över tabelljumbon.

Det var 17-3 i skott till Rögle efter första perioden men 2-2 på resultattavlan efter att gästerna kvitterat Rögles ledning två gånger. Rögle gick upp till en 4-2-ledning i andra men Borås reducerade innan pausvilan. I tredje gjorde Alexander Bengtsson 5-3 i powerplay mitt i perioden och det blev slutresultatet.
Övriga mål för Rögle gjordes av Elias Andersson 2 (bilden), Jac Johansson Sennow och Hugo Eliasson.
Rögle toppar serien men jagas av flera lag. Bara seriesegraren får chansen att spela JSM.