Lördag Lör 3 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Söndag Sön 18 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt

Rögle-duo uttagna till landslaget

9 augusti 2022 15:45

I slutet av augusti är det dags för Team 20 att spela 4-nationers i Rovaniemi, Finland. Då tar både Adam Engström och Oskar Pettersson plats i truppen.


Under onsdagseftermiddagen tog Magnus Hävelid, förbundskapten för Team 20/Juniorkronorna, ut den trupp som åker till Rovaniemi den 25–27 augusti. Med i truppen är Röglespelarna Oskar Pettersson och Adam Engström.

– Efter säsongsstarten för Team 20 med tre internmatcher i Enköping förra månaden ser jag fram emot att åka till Rovaniemi och spela tre matcher mot internationellt motstånd. Det är genom att spela tuffa matcher som vi kan utveckla vår spelidé och samtidigt börja bygga gruppkemi och sortera ut rollfördelning inför JVM i december, säger Magnus Hävelid till svenska hockeyförbundets hemsida.

4-nationersturneringen består, utöver Sverige, av Finland, Tjeckien och Slovakien. Team 20 inleder mot Tjeckien den 25 augusti.

I skrivande stund har Rögle även fem spelare som är över i Kanada för att spela JVM. Calle Clang, Linus Sjödin, Theodor Niederbach, Daniel Ljungman samt William Wallinder inleder äventyret mot Schweiz den 10 augusti.