• Huvudsponsorer

Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Onsdag Ons 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Onsdag Ons 11 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Hedersam förlust för J18

22 september 2019 19:33
J18

Rögles J18 svarade för en riktigt bra insats i hemmamötet mot Frölunda. Men man hade inte marginalerna på sin sida i det spännande slutskedet och gästerna kunde lämna Catena Arena med alla tre poängen efter att ha gjort två obesvarade mål i slutet av tredje och därmed vinna med 5-3.


Rögles yngre juniorer kom till hemmamötet mot tippade topplaget Frölunda med två raka förluster i serieinledningen. Men matchen på söndagen blev en jämn och spännande historia. Frölunda var i en 1-0-ledning efter första, Rögle vände till 2-1-ledning i andra efter ett powerplay-mål av Elias Andersson och ett straffmål av Douglas Andersson.
Frölunda kvitterade innan pausen men Rögle återtog ledningen i tredje genom Alexander Bengtsson, åter i powerplay. Frölunda kvitterade men Rögle låg på för ett segermål. Bland annat fick man en ny straff men Elias Andersson kunde inte överlista Frölundas målvakt. Gästerna tog ledningen med knappt fem minuter kvar (powerplay) och kunde sen göra 5-3 i tom bur i slutskedet när Rögle tog ut målvakten i kvitteringsjakten.
– I dag tycker jag att vi gör en riktigt bra match. Alla ska ha en stor eloge. Vi tog ett steg till i helt rätt riktning, säger tränare Mathias Tjärnqvist.