• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

Hedersam förlust för J18

22 september 2019 19:33
J18

Rögles J18 svarade för en riktigt bra insats i hemmamötet mot Frölunda. Men man hade inte marginalerna på sin sida i det spännande slutskedet och gästerna kunde lämna Catena Arena med alla tre poängen efter att ha gjort två obesvarade mål i slutet av tredje och därmed vinna med 5-3.


Rögles yngre juniorer kom till hemmamötet mot tippade topplaget Frölunda med två raka förluster i serieinledningen. Men matchen på söndagen blev en jämn och spännande historia. Frölunda var i en 1-0-ledning efter första, Rögle vände till 2-1-ledning i andra efter ett powerplay-mål av Elias Andersson och ett straffmål av Douglas Andersson.
Frölunda kvitterade innan pausen men Rögle återtog ledningen i tredje genom Alexander Bengtsson, åter i powerplay. Frölunda kvitterade men Rögle låg på för ett segermål. Bland annat fick man en ny straff men Elias Andersson kunde inte överlista Frölundas målvakt. Gästerna tog ledningen med knappt fem minuter kvar (powerplay) och kunde sen göra 5-3 i tom bur i slutskedet när Rögle tog ut målvakten i kvitteringsjakten.
– I dag tycker jag att vi gör en riktigt bra match. Alla ska ha en stor eloge. Vi tog ett steg till i helt rätt riktning, säger tränare Mathias Tjärnqvist.