• Huvudsponsorer

Ted: "Kände mig fräschare än jag trodde"

21 november 2019 22:50
Efter match

Röglefansen har längtat efter hans comeback och när Färjestad gästade Catena Arena var det äntligen dags. Centern Ted Brithén var åter igen tillbaka i Rögles laguppställning efter det olyckliga käkbrottet i premiären mot HV71.


Det har gått mer än två månader sedan det där oturliga skottet träffade honom på käkbenet i hemmapremiären mot HV71. När Rögle tog emot Färjestad på torsdagskvällen var det så äntligen dags för comeback för lagets viktige spelmotor Ted Brithén. En comeback som han tyckte gick lite lättare än han hade trott.
– Kände mig faktiskt fräschare än jag trodde att jag skulle göra. Samtidigt kändes det som att de (Färjestadsspelarna) var på mig extra mycket och jag hade ingen lugn stund tyckte jag, berättar Brithén och fortsätter angående sin egen insats:
– Jag var ändå där och hade mycket målchanser som jag tyvärr inte satte. Det känns ändå kul och som ett bra kvitto att jag trots allt skapade en hel del.

Vad det gäller lagets insats så tyckte han att de kom igång alldeles för sent.
– Vi spelade bra stundtals i första också men det var först i tredje perioden som vi kom igång på allvar tyckter jag. I andra perioden var vi inte alls med i vår markering men i slutändan så kändes det ändå som att det var små marginaker i kväll, säger han och nämner också lite om känslan att vara tillbaka i succékedjan från förra säsongen:
– Skönt så klart och vi har ju kemin sen tidigare. Det ska bara klaffa bättre framöver och jag hoppas att Leon (Bristedt) och Danne (Zaar) har tålamod med mig där, säger Ted Brithén avslutningsvis och ser lättad ut över att vara tillbaka.