• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Fredag Fre 15 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar

Rasmus Sandin lånas ut

17 oktober 2017 19:00
A-lag

17-årige Rögleförsvararen Rasmus Sandin lämnar Rögle för spel i kanadensiska juniorligan. Han lånas ut till Soo Greyhounds för resten av säsongen.


Unge backen Rasmus Sandin draftades i somras av Soo Greyhounds i CHL. Tanken var att han skulle spela i laget i vinter från början men efter skadeproblematik i Rögles defensiva led i början av säsongen så startade han hos Rögle.
Nu när de skadade backarna är tillbaka i spel går Rögle BK spelaren till mötes och lånar ut honom till Soo Greyhounds resten av säsongen.

  • Vi hade hellre sett att Rasmus spelat kvar hos oss givetvis, men vi kan inte garantera honom den speltid han önskar. Spelaren har haft en önskan om att spela i Soo Greyhounds och vi kommer att låna ut Rasmus till Soo för 2017/18, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.
    Rasmus tillhör Rögle ytterligare en säsong och kommer ansluta till truppen direkt efter avslutad säsong i Nordamerika.

  • Det har varit grymt att få testa på spel i SHL och mäta sig mot seniorer, men jag har haft en önskan om att få spela i CHL under en lång tid och är glad att Rögle och Soo kan komma överens. Jag ser fram emot att utvecklas ännu mer och komma tillbaka till Ängelholm nästa säsong i en ännu större roll, säger Rasmus Sandin.