• Huvudsponsorer

Rasmus Sandin lånas ut

17 oktober 2017 19:00
A-lag

17-årige Rögleförsvararen Rasmus Sandin lämnar Rögle för spel i kanadensiska juniorligan. Han lånas ut till Soo Greyhounds för resten av säsongen.


Unge backen Rasmus Sandin draftades i somras av Soo Greyhounds i CHL. Tanken var att han skulle spela i laget i vinter från början men efter skadeproblematik i Rögles defensiva led i början av säsongen så startade han hos Rögle.
Nu när de skadade backarna är tillbaka i spel går Rögle BK spelaren till mötes och lånar ut honom till Soo Greyhounds resten av säsongen.

  • Vi hade hellre sett att Rasmus spelat kvar hos oss givetvis, men vi kan inte garantera honom den speltid han önskar. Spelaren har haft en önskan om att spela i Soo Greyhounds och vi kommer att låna ut Rasmus till Soo för 2017/18, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.
    Rasmus tillhör Rögle ytterligare en säsong och kommer ansluta till truppen direkt efter avslutad säsong i Nordamerika.

  • Det har varit grymt att få testa på spel i SHL och mäta sig mot seniorer, men jag har haft en önskan om att få spela i CHL under en lång tid och är glad att Rögle och Soo kan komma överens. Jag ser fram emot att utvecklas ännu mer och komma tillbaka till Ängelholm nästa säsong i en ännu större roll, säger Rasmus Sandin.