• Huvudsponsorer

Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar

Första förlusten på försäsongen

29 augusti 2019 21:10
Försäsongen 2019

Rögle åkte på försäsongens första förlust när Växjö gästade Catena Arena på torsdagskvällen.Gästerna vann med 3-2 efter ett segermål med knappt sju minuter kvar.


Rögle kom till försäsongens femte match med fyra raka segrar i ryggen. Hemmalaget vann skotten med 8-2 i första perioden men det var gästerna Växjö som gjorde enda målet genom Emil Pettersson som lyfte in en puck från nära håll bakom en chanslös Roman Will.
Andra perioden präglades av mycket utvisningar, totalt nio stycken varav sex för gästerna. Och det var i powerplay som Rögle kunde kvittera. Målskytt Kodie Curran på ett snyggt skott från höger tekningscirkel med Éric Gélinas och Ted Brithén som passningsläggare.

Väsjö återtog ledningen i början av tredje efter en spelvändningmen med knappt nio minuter kvar kvitterade Rögle. Backen Éric Gélinas tog saken i egna händer och skickade in 2-2-pucken med ett distinkt handledsskott upp i nättaket.
Richard Gynge gav gästerna ledningen med 3-2 två minuter senare.
Rögle tog ut målvakten Roman Will med dryga minuten kvar och satsade allt för att få in en kvitteringspuck men fick inte in pucken trots bra tryck.

Rögle har nu tre matcher kvar på försäsongen innan allvaretdrar igång. Nästa vecka väntar först allsvenska Kristianstad på bortais på onsdag och därefter SHL-nykomlingen Oskarshamn i Catena Arena på fredag.