• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Idag 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt

Första förlusten på försäsongen

29 augusti 2019 21:10
Försäsongen 2019

Rögle åkte på försäsongens första förlust när Växjö gästade Catena Arena på torsdagskvällen.Gästerna vann med 3-2 efter ett segermål med knappt sju minuter kvar.


Rögle kom till försäsongens femte match med fyra raka segrar i ryggen. Hemmalaget vann skotten med 8-2 i första perioden men det var gästerna Växjö som gjorde enda målet genom Emil Pettersson som lyfte in en puck från nära håll bakom en chanslös Roman Will.
Andra perioden präglades av mycket utvisningar, totalt nio stycken varav sex för gästerna. Och det var i powerplay som Rögle kunde kvittera. Målskytt Kodie Curran på ett snyggt skott från höger tekningscirkel med Éric Gélinas och Ted Brithén som passningsläggare.

Väsjö återtog ledningen i början av tredje efter en spelvändningmen med knappt nio minuter kvar kvitterade Rögle. Backen Éric Gélinas tog saken i egna händer och skickade in 2-2-pucken med ett distinkt handledsskott upp i nättaket.
Richard Gynge gav gästerna ledningen med 3-2 två minuter senare.
Rögle tog ut målvakten Roman Will med dryga minuten kvar och satsade allt för att få in en kvitteringspuck men fick inte in pucken trots bra tryck.

Rögle har nu tre matcher kvar på försäsongen innan allvaretdrar igång. Nästa vecka väntar först allsvenska Kristianstad på bortais på onsdag och därefter SHL-nykomlingen Oskarshamn i Catena Arena på fredag.