• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Idag 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt

J20 föll på straffar: "Borde haft tre poäng med oss"

18 januari 2020 19:32
J20

Rögle J20 kvitterade Moras ledning två gånger om och tog matchen till straffläggning där man dock föll. Rögletränaren Jonas Elofsson var missnöjd med att lämna Mora på lördagen med bara en poäng med sig efter 2-3-förlusten.


– Ja, jag är sjukt besviken att vi bara har en poäng med oss från Mora, jag hade förväntat mig mer. Vi ärväldigt ojämna i den här matchen. Vi gör bra saker men plötsligt så ramlar vi ner i en djup svacka, tar dåliga beslut och sätter oss själva i klistret. Jag skulle vilja uttrycka det som att jag är missnöjd med utförandet ute på isen, inte med arbetsinsatsen. Jag är glad att vi kommer tillbaka två gånger om från underläge och visar moral, sammanfattar tränare Jonas Elofsson lördagens match i Mora.
Mora tog ledningen i första men Benjamin Magnusson kvitterade i början av andra men hemmalaget tog ledningen igen innan mellanperioden var över.
I tredje kvitterade Linus Sjödin, som gjorde sin första J20-match på flera månader efter skada, till 2-2. Förlängningen blev mållös och straffar fick avgöra matchen. Här satte hemmalaget två av fem medan endast William Gustafsson gjorde mål för Rögle och därmed stannade bonuspoängen i Dalarna.
Rögle åker ner till Karlstad för match mot Färjestad på söndagen.
– Jag hoppas på ett revanschsuget lag då. Jag vill berömma backen Anton Davidsson (bilden) som gjorde sin första J20-match och spelade rejält och var bra med puck. Även Love Bergvall förtjänar ett omnämnande, säger Jonas.