Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt

Louise Ziegler ny HR-ansvarig i Rögle

23 maj 2022 09:54

Rögle har anställt Louise Ziegler till den nya rollen som HR-ansvarig i klubben.


Louise kommer bland annat att arbeta med Rögles personalutveckling och att stärka Rögle som arbetsgivare. Från 1 augusti kommer hon att inleda sin heltidstjänst, men har redan nu smygstartat för att lära känna organisationen.

– Det känns jättebra att komma till Rögle och jag fått ett så fint mottagande. Det är en klubb full av passion, vilket gör det lättare att komma in i sin roll. En del i min roll är att göra föreningen till en ännu mer attraktiv arbetsplats, vilket känns som en spännande utmaning, säger hon.

Louise ansluter till Rögle efter att ha arbetat åtta år på Resurs Bank och Solid Försäkring. Under sin tid där har hon haft en bred HR-roll, med fokus på att ständigt utveckla och ligga i framkant inom HR frågor. Det är något som hon vill ta med sig in till Rögle för att fortsätta stärka klubbens anseende som arbetsgivare.

– Alla kan se hur framgångsrika Rögle har blivit inom det sportsliga och jag vill att vi ska vara lika framgångsrika som arbetsgivare. Mitt fokus kommer vara på vad man inom HR kallar medarbetarresan och arbeta för att attrahera, rekrytera och introducera rätt kompetens och sedan se till att utveckla och engagera dom under hela sin anställning hos oss. I grund och botten handlar min vision om att Rögles anställda ska ha det bra på jobbet.

Klubbdirektör Daniel Koch om rekryteringen av Louise Ziegler:

– Med en snabbt växande verksamhet och en organisation med över 300 anställda är personalutveckling, arbetsmiljöfrågor, rekrytering etc. viktiga delar för klubbens fortsatta utveckling. Därför är jag enormt glad att Louise valt att acceptera rollen som HR-ansvarig i klubben. Louise erfarenhet ihop med hennes härliga energi och driv mot att fortsätta utvecklas gör att hon är utmärkt för rollen och för klubben.