• Huvudsponsorer

Det gäller för Röglehjälpen

16 april 2020 16:45

Röglehjälpen fortsätter leverera matinköp tillsvidare, men på grund av högt tryck har vi inte längre möjlighet att hålla telefonlinjen öppen. Vi har även begränsat antalet leveranser till 15 stycken om dagen.


Hädanefter gäller följande:

Maila din inköpslista till [email protected] senast fredag kl 12.00 för leverans nästföljande vecka. Vi har endast möjlighet att göra 15 leveranser per dag vilket innebär att dina matvaror kommer att levereras någon gång mellan måndag - fredag. Vi meddelar leveransdag & leveranstid i bekräftelsemailet.

För att kunna hjälpa så många som möjligt har vi tillsammans med ICA Maxi Ängelholm satt en undre gräns på 25 artiklar per beställning. Vi ber er ta höjd för minst en veckas matförbrukning i er beställning.

Tyvärr erbjuder vi inte längre beställning via telefon. Om ni inte själva har en dator eller email, be en närstående eller granne hjälpa er att maila er inköpslista.

Vänligen ange namn, adress (inkl eventuell våning och portkod), telefonnummer och önskad betalningsmetod (Swish eller faktura) i din beställning. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna garantera din leverans.