• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Zaar tycker att Rögle är på väg upp

20 oktober 2018 19:19
Efter match

Fyra poäng på tre matcher för Rögle nu och säsongens andra trepoängare hemma mot Timrå. Forwarden och Jonstorpskillen Daniel Zaar har varit en av lagets bästa spelare de senaste matcherna och han tycker att laget är på rätt väg nu.


Poäng i två raka matcher har inte tillhört vanligheterna under Rögles säsongsstart. Efter en poäng borta mot Timrå i torsdags och tre poäng mot samma lag under lördagseftermiddagen, så kanske ett trendbrott är på väg. Rögles forward Daniel Zaar berättar om känslan efter andra raka hemmasegern.
– Det känns som att vi tar små steg och jag tyckte att det kändes bra uppe i Timrå i torsdags. Jag tror att laget är på väg i rätt riktning nu, säger Zaar och fortsätter angående matchen:
– Tycker att vi kom ut riktigt bra i första perioden och har en välförtjänt 2-0-ledning efter den. Tyvärr får vi en dipp i andra perioden och sen i tredje blir det så klart lite spänt och nervöst när de reducerar. Riktigt skönt att vi lyckades hålla ledningen.

Rögle kunde i sanningens namn ha avgjort matchen långt innan Ted Brithén gjorde 3-1 i tom kasse. Chanser saknades inte och särskilt under den tredje perioden innan gästernas reducering fanns det stora möjligheter.

  • Jag var väl en av dem som hade lägen och det var lite frustrerande. Fast så länge jag är där och skapar chanserna så är jag inte det minsta orolig vad det gäller matcherna framöver. Jag hänger snart dit den, säger Zaar leende efter matchen.

Nästa uppgift för Rögle är bortamatch på torsdag mot Färjestad. Karlstadlaget har också haft en lite tyngre start än förväntat och det tänker Rögle försöka att utnyttja.

  • Ja, de var ju tippade i toppen innan säsongen. Jag har ärligt talat inte sett Färjestad så mycket hittills den här säsongen men kan vi spela som vi har gjort i de här två matcherna mot Timrå så tror jag att vi kan få dem fundersamma. I så fall har vi goda möjligheter att ta poäng där uppe, säger en optimistisk Daniel Zaar avslutningsvis.