• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Zaar tycker att Rögle är på väg upp

20 oktober 2018 19:19
Efter match

Fyra poäng på tre matcher för Rögle nu och säsongens andra trepoängare hemma mot Timrå. Forwarden och Jonstorpskillen Daniel Zaar har varit en av lagets bästa spelare de senaste matcherna och han tycker att laget är på rätt väg nu.


Poäng i två raka matcher har inte tillhört vanligheterna under Rögles säsongsstart. Efter en poäng borta mot Timrå i torsdags och tre poäng mot samma lag under lördagseftermiddagen, så kanske ett trendbrott är på väg. Rögles forward Daniel Zaar berättar om känslan efter andra raka hemmasegern.
– Det känns som att vi tar små steg och jag tyckte att det kändes bra uppe i Timrå i torsdags. Jag tror att laget är på väg i rätt riktning nu, säger Zaar och fortsätter angående matchen:
– Tycker att vi kom ut riktigt bra i första perioden och har en välförtjänt 2-0-ledning efter den. Tyvärr får vi en dipp i andra perioden och sen i tredje blir det så klart lite spänt och nervöst när de reducerar. Riktigt skönt att vi lyckades hålla ledningen.

Rögle kunde i sanningens namn ha avgjort matchen långt innan Ted Brithén gjorde 3-1 i tom kasse. Chanser saknades inte och särskilt under den tredje perioden innan gästernas reducering fanns det stora möjligheter.

  • Jag var väl en av dem som hade lägen och det var lite frustrerande. Fast så länge jag är där och skapar chanserna så är jag inte det minsta orolig vad det gäller matcherna framöver. Jag hänger snart dit den, säger Zaar leende efter matchen.

Nästa uppgift för Rögle är bortamatch på torsdag mot Färjestad. Karlstadlaget har också haft en lite tyngre start än förväntat och det tänker Rögle försöka att utnyttja.

  • Ja, de var ju tippade i toppen innan säsongen. Jag har ärligt talat inte sett Färjestad så mycket hittills den här säsongen men kan vi spela som vi har gjort i de här två matcherna mot Timrå så tror jag att vi kan få dem fundersamma. I så fall har vi goda möjligheter att ta poäng där uppe, säger en optimistisk Daniel Zaar avslutningsvis.