Fredag Fre 26 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Söndag Sön 18 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Säsongen 2022-23 är igång

1 augusti 2022 16:11

Rögle har dragit igång säsongen 2022-23 efter sommarledigheten. Under måndagen återsamlades laget i Catena Arena för lagmöte och därefter fystester i Magnarps idrottshall.


Det var en något decimerad Rögletrupp som samlades under måndagen för att dra igång försäsongen på allvar. Theodor Niederbach, William Wallinder Linus Sjödin, Calle Clang och Daniel Ljungman kommer samtliga att representera Sverige i den stundande JVM-turneringen som inleds den 9 augusti. Inte heller Vojtech Mozik och Michael Kapla fanns på plats under måndagen, men de kommer att ansluta till laget i de närmsta dagarna.

Den första dagen innehöll lagmöte I Catena Arena under morgonen och därefter bar det av till Magnarps idrottshall för fystester. Dagens fystester bestod av jämfotahopp och ett par olika löptester.

Nyförvärvet från Bietigheim/Bissingen Steelers, Riley Sheen, fanns på plats och fick träffa sina sina nya lagkamrater för första gången. Kanadensaren vann skytteligan i tyska DEL med hela 40 mål förra säsongen, nu ser han fram emot att starta en ny säsong med sitt nya lag.

– Jag har endast hört bra saker om organisationen och om stämningen i arenan. Jag är väldigt sugen på att dra igång och att få åka ut på isen i Catena Arena, säger han.

Den första veckan kommer att innehålla diverse fystester innan ispremiären på torsdag. Se mer från Riley Sheen och även Oskar Pettersson i dagens Grönt & Vitt i spelaren ovan.