Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Om våning fyra

Våning fyra blev klar för premiär den 10 mars. På våningsplanet har Rögle BK fullständiga serveringsrättigheter, utom ute på läktaren. Det finns fem barer varav fyra i de öppna ytorna. På våningsplanet finns förutom sittplats också numrerade barplatser och Terassen. Våningsplanet har tre toalett-sektioner, samt en öppen kiosk. 

I första hand ( de första matcherna) är det bara personer med biljett som har access till våning 4. I takt med att våning 4 utvecklas kan det bli aktuellt med mer access.

Det nya våningsplanet är klart för användning, men det betyder inte att allting kommer var 100 procent klart i detalj. Rögle BK kommer jobba löpande med utsmyckning och inredningen och den stora invigningsfesten blir därför inte förrän till hösten. 

Varmt välkommen till Catena Arena!

På både lång- och ena kortsidan finns numrerade sittplatser med tillgång till hela våning fyra, inklusive barer och buffé. Du måste ha biljett till våning fyra för att äta buffén. Köper du däremot en numrerad barplats ingår buffén.

I anslutning till lång- och kortsidan finns två barer, dels på långsidan, men också på kortsidan.

Se matchen i arenas mest exklusiva logé, Göstas. Logén ligger mitt i arenan och bjuder på en otrolig vy över isen. I logén får du en femrättersmeny serverad direkt från logéns egna kök.

Det finns flera alternativ för dig som vill se en match från logén. Köp biljett i styckvis, i grupp om åtta eller hyr hela logén (totalt 35 personer). 

En av de som betyt mest av alla för Rögle är Gösta ”Pollenkungen” Carlsson. Logén är namngedd efter honom som ett minne och en hyllning. 

Kontakta Rögle BK för mer information och om hur du bokar din plats. 

Matchvärdslogén flyttas upp från våning tre och utökas med konferensplatser för upp till 100 personer. Matchvärdslogén ligger i ett av arenans hörn och ger dig unika möjligheter att se matchen samt arrangera företagsevent. 

På ena kortsidan hittar du Terassen, en unik upplevelse för dig som företagare. Terassen är uppdelad i tre våningsplan med barplatser på översta hyllan, med terassbord på andra planet och med Röglesoffan längst ner. 

Biljetter till terassen går inte att köpa via vår webbshop, kontakta istället Rögles marknadsavdelning för att säkra din plats. Komplett information kontakta marknadsavdelningen.