• Huvudsponsorer

Tor 12 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Fre 03 Nov  (1 match)
Lör 04 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Lör 18 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tis 28 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)
Fre 08 Dec  (1 match)
Tis 19 Dec  (1 match)
Tor 21 Dec  (1 match)
Tis 26 Dec  (1 match)
Tor 28 Dec  (1 match)
Lör 30 Dec  (1 match)
Tis 02 Jan  (1 match)
Tor 04 Jan  (1 match)
Lör 06 Jan  (1 match)

Partners

VINNANDE SAMARBETE

Andra året i SHL blev en dramatisk resa innan det härliga slutet då SHL-kontraktet säkrades genom 4-0 i matcher i kvalet mot BIK Karlskoga. Ett skönt slut och det är det vi har i ryggen när vi nu tar sats mot hockeysäsongen 17/18, vårt tredje raka år i högsta serien.

Vi står inför en härlig utmaning när vi tillsammans ska etablera Rögle BK i SHL. Vi är i SHL för att stanna och vi ska tävla varje dag. Vi kommer att bygga vidare på den tradition och känsla som alltid präglat klubben. Lindab Arena ska vara tillgänglig för alla och en plats där vi både skapar långsiktiga lönsamma relationer och tittar på förstklassig hockey. Givetvis omgivna av Sveriges absolut bästa och trognaste publik! Engagemanget från regionen, såväl näringsliv som publik, är något som ger oss extra styrka när vi ställs inför tuffast möjliga utmaning. Din delaktighet är enormt viktig!
Vi har en otrolig mötesplats för alla i Lindab Arena. Vi samlas kring en enastående produkt – hockey i högsta ligan där gemenskapen, glädjen och spänningen i sporten är ständigt i fokus. Vi kan konstatera att vi verkar i en region med ett gynnsamt affärsklimat, stark supporterkultur och ett stort intresse för hockeyn i allmänhet.
Som samarbetspartner till Rögle BK är ni en oerhört viktig del i vår sportliga satsning, hela vägen från ungdomsverksamhet till A-lag. Ni associeras med vårt starka varumärke – vi både syns och hörs i såväl lokal, som rikstäckande media. Vi vill även vara ert självklara val när ni planerar ett kundevent eller konferens. Rögles Partnernätverk är en mycket viktig del av vår verksamhet. Vi har aktörer från de flesta branscher i vårt nätverk, med ambition att skapa lönsamma affärsrelationer och bredda sina kontaktnät. Vårt uppdrag är att verka för att skapa affärer för näringslivet inom vårt Nätverk. Genom tillgänglighet, lyhördhet och personligt bemötande, hoppas vi kunna vara en viktig spelare i arbetet med att stärka ert företags varumärke.
Trycket och stämningen i Lindab Arena kommer att avgöra många viktiga jämna matcher, vi ser fram emot att få ha just Dig med på vår resa!
Välkommen till Rögle BK –- en modern, framåtriktad förening.

Joel Sandborg[email protected]
Kommersiellt ansvarig
0431-55 89 27

Varmt välkommen som samarbetspartner!