• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Hemma
Örebro
ÖRE
Borta
Rögle
RBK

Islossning för Örebro hemma mot Rögle

26 september 2015 21:39

Två lag med bara hemmasegrar möttes i Behrn Arena på lördagkvällen. Örebro ville få igång målskyttet och täta försvaret efter totalt 1-8 på de två senaste matcherna och RBK ville ta sin första bortaskalp.


Första perioden är jämn och tät med chanser åt båda håll. Rögle tar ledningen i nionde minuten. Sebastian Wännström snappar upp en indianare i Örebros zon och avslutar klinisk i Hudaceks första kryss. Örebro svarar i 16:e minuten. Lehtonen lägger in pucken mot mål och Jakub Petruzalek tar med sig den med skridskon, rundar Volden och sätter sitt andra mål för säsongen.

Hattrick

Mittperioden domineras av Örebro. De sätter ett högt tryck redan från start och tar ledningen i femte minuten genom sitt första power play-mål för säsongen. Viitalouma hittar Lehtonen som direktskjuter och Petruzalek styr. Petruzalek fullbordar sedan ett hattrick till 3-1 och 4-1 gör Viitalouma, även det med en man mer på isen.

Rögles Patrick Cehlin var inte nöjd med sitt lags insats i mittperioden.

–Nej det är för dåligt från vår sida. Vi har ingenting att förlora, bara att ge järnet i sista och hoppas vi kan få in några puckar så det blir match igen, säger han till C More.

Kontollerad sistaperiod

Rögle får den start i tredje som Cehlin eftersökte. 4-2 kommer efter fem minuter då Wännström gör sitt andra för kvällen, men närmare kommer man inte en comeback. Istället kan Örebros Peter Andersson avgöra med 5-2 målet i tom kasse.

-Vi är inte nöjda med de två sista matcherna, det har satt sina spår och även när vi ledde idag så blev vi oroliga. Så det var skönt med tre poäng. Nu vinner vi tillsammans, säger Örebrotränaren Kenta Johansson till C More.

–Vi börjar bra tycker jag. Tar ledningen och hade bra läge till två noll. Sen ger vi bort matchen. Örebro är bättre i andra perioden och vi tar lite dumma utvisningar, säger Anders Eldebrink, Rögles tränare, till C More efter matchen.