• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Djurgården
DIF

Tellqvist omutlig i Djurgårdens seger mot Rögle

1 oktober 2015 21:37

Rögle och Djurgården spelade en jämn, intensiv och chansrik match i Lindab Arena. De båda målvakterna, Oscar Dansk för Rögle och Mikael Tellqvist för Djurgården, storspelade och såg till att siffrorna hölls nere till 1-2 i Djurgårdens favör.


Skottstatistiken 13-12 talar om hur jämnt det var i den första perioden i Ängelholm. Båda lagen hade sina chanser men närmast var ändå Djurgårdens Linus Hultström när han sköt i stolpen i inledningen.

I andra perioden rivstartade gästerna. Perioden var bara 14 sekunder gammal när Tomi Sallinen satte sitt första för säsongen med en styrning fint framspelad av Marcus Högström.

Efter fyra minuter klev sedan Matt Anderson fram och gjorde 0-2, också han premiärmålskytt för säsongen och i Djurgården.

Gästerna förde spelet, men mitt i perioden ställde Rögle om snabbt. Jens Hellgren lade över pucken diagonalt mot en medspelare samtidigt som Djurgårdens Marcus Sörensen siktar på att bryta passningen. Det var bara det att hans brytning gick raka vägen in i egen kasse och det var reducerat till 1-2.

Just Sörensen hade senare chansen på straffslag, men Oscar Dansk var följsam och räddade.

Underkända mål och utvisningar

I tredje perioden fick vi se två lite märkliga situationer. Först när Djurgården fick in en puck genom Matt Anderson. Det verkade först som att det var helt i sin ordning, men efter lite domarkonferens dömdes det bort och istället visades Daniel Brodin ut för att ha åkt på målvakten i samma sekvens.

Efter det fick Rögle luft under vingarna och vaskade fram en del chanser, men Mikael Tellqvist var ruggigt bra och spelade till sig en räddningsprocent på 97 procent.

Rögle hade också en puck inne genom Jordan Smotherman, men det föregicks också av en regelvidrighet och Smotherman visades ut.

I slutet pressade Rögle hårt, men Djurgården höll undan till tre poäng.