• Huvudsponsorer

Hemma
Rögle
RBK
Borta
Färjestad
FBK

Rögle jagar efterlängtad seger

19 november 2016 10:00
#RBKFBK

Rögle jobbar och jobbar utan att vinna just nu. Resultaten går verkligen emot men fyra raka nederlag ska inte bli fem när Färjestad kommer på besök i Lindab Arena på lördagseftermiddagen.


Formkollen

Rögle tappade bort den segerform laget hittade strax innan landslagsuppehållet i månadsskiftet. De tre raka segrarna som laget tog då har nu följts upp av fyra raka förluster.

Färjestad har två raka nederlag, men den senaste kom efter förlängning. Innan dess radade de upp segrar så frågan är om de kan hitta tillbaka dit?

Läget i lagen

I tabellen nedan visas hur det såg ut i trupperna i den senaste matchen och bakåt i tiden.

Rögles Patrick Cehlin åkte på en ordentlig smäll efter att han gjorde mål i den senaste matchen och Rögle meddelar att de behandlar det som en hjärnskakning.

Även Färjestads Oskar Steen fick en smäll, men han spelade vidare. Däremot utgick både Alexander Johansson och Milan Gulas under matchen.

Notera att

  • Magnus Nygren spelar mest i Färjestad, 22:47 i snitt. Mest i Rögle spelar Cade Fairchild med ett snitt på 21:51 per match.
  • Både Rögle och Färjestad tekar bra, båda topp fem i SHL.
  • Färjestads Johan Ryno börjar hitta formen. Han har sett pigg ut på sistone och i senaste matchen svarade han för två mål och en assist.
  • Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKFBK