• Huvudsponsorer

Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Idag 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Rögle
RBK

Rögle bröt sin långa förlustsvit

4 februari 2017 18:55
#DIFRBK

Efter 13 raka förluster fick Rögle äntligen segerjubla. Simon Ryfors fixade två poäng i bortamötet med Djurgården och hyllades sedan av tränaren Anders Eldebrink.


Det var två formsvaga lag som drabbade samman på Hovet i mötet mellan Djurgården och Rögle. Hemmalaget hade endast spelat in fyra poäng de fem senaste medan Rögle kom med 13 raka förluster i bagaget.

Det var slutspelsjagande Djurgården som började bäst och ledde ett tag skotten med 8-2. En utvisning på Ville Varakas ställde dock till det för stockholmarna och Edwin Hedberg kunde läcker raka in 0-1 i nättaket på Ludvig Rensfeldts passning. I slutet av perioden kräktes Rögles målvakt Anders Lindbäck på isen och byttes ut till förmån för Oscar Dansk. I och med Lindbäcks magsjuka avbröts perioden för spolning efter 14:23. När den andra väl började var det Djurgården som dikterade spelet och hade mängder av chanser till kvittering. Efter 16:16 skulle den också komma. Pucken studsade fram till Daniel Brodin som kunde raka in 1-1 i mål.

"Har gjort det riktigt bra"

I den tredje perioden bjöds vi endast på 10 skott på mål, åtta av dem från stockholmarna. Inget av skotten letade sig dock in i mål och matchen gick till förlängning. Väl där klev 19-årige Simon Ryfors fram och pricksköt in 1-2. Segern var Ängelholmsklubbens första på 13 matcher och det var en nöjd Anders Eldebrink som intervjuades av C More efter matchen:

– Det är kul, det var ett tag sen vi vann. Vi gör en bra bortamatch. Riktigt kul för killarna och att Simon Ryfors får avgöra. Han har gjort det riktigt bra i år och tagit för sig. Attityden i vårt defensiva spel är jag mest nöjd med idag, sa han.

Kommande motståndare:

  • Djurgården-Brynäs Tis 14 feb 19:00
  • Rögle-Karlskrona Ons 15 feb 19:00