• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Rögle
RBK

Rögle bröt sin långa förlustsvit

4 februari 2017 18:55
#DIFRBK

Efter 13 raka förluster fick Rögle äntligen segerjubla. Simon Ryfors fixade två poäng i bortamötet med Djurgården och hyllades sedan av tränaren Anders Eldebrink.


Det var två formsvaga lag som drabbade samman på Hovet i mötet mellan Djurgården och Rögle. Hemmalaget hade endast spelat in fyra poäng de fem senaste medan Rögle kom med 13 raka förluster i bagaget.

Det var slutspelsjagande Djurgården som började bäst och ledde ett tag skotten med 8-2. En utvisning på Ville Varakas ställde dock till det för stockholmarna och Edwin Hedberg kunde läcker raka in 0-1 i nättaket på Ludvig Rensfeldts passning. I slutet av perioden kräktes Rögles målvakt Anders Lindbäck på isen och byttes ut till förmån för Oscar Dansk. I och med Lindbäcks magsjuka avbröts perioden för spolning efter 14:23. När den andra väl började var det Djurgården som dikterade spelet och hade mängder av chanser till kvittering. Efter 16:16 skulle den också komma. Pucken studsade fram till Daniel Brodin som kunde raka in 1-1 i mål.

"Har gjort det riktigt bra"

I den tredje perioden bjöds vi endast på 10 skott på mål, åtta av dem från stockholmarna. Inget av skotten letade sig dock in i mål och matchen gick till förlängning. Väl där klev 19-årige Simon Ryfors fram och pricksköt in 1-2. Segern var Ängelholmsklubbens första på 13 matcher och det var en nöjd Anders Eldebrink som intervjuades av C More efter matchen:

– Det är kul, det var ett tag sen vi vann. Vi gör en bra bortamatch. Riktigt kul för killarna och att Simon Ryfors får avgöra. Han har gjort det riktigt bra i år och tagit för sig. Attityden i vårt defensiva spel är jag mest nöjd med idag, sa han.

Kommande motståndare:

  • Djurgården-Brynäs Tis 14 feb 19:00
  • Rögle-Karlskrona Ons 15 feb 19:00