Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Rögle
RBK

Rögle tog poäng - föll efter straffar

7 oktober 2017 20:23
Match

Rögle svarade för en stark upphämtning när man arbetade sig in i matchen och tog en poäng i bortamötet mot Karlskrona. Hemmalaget vann med 2-1 efter straffar.


Rögle åkte till Karlskrona på lördagen för att försöka bryta den negativa trenden. Rasmus Sandin och Filip Karlsson var nya in i laget sen torsdagens match och ersatte Jesper Williamsson och Juhamatti Aaltonen.
Hemmalaget öppnade matchen intensivt och etablerade ett rejält tryck i Rögles försvarszon.
Nye Röglemålvakten Justin Pogge fick jobba hårt direkt, han storspelade och såg till att det var mållöst efter första perioden trots sex minuters power play för Karlskrona och 22-3 i skottstatistik.

Rögle fick stopp på Karlskrona i andra perioden och kunde lyfta upp spelet. Edwin Hedberg hade ett bra läge att ge Rögle ledningen men det var hemmalaget som till sist gjorde första målet drygt elva minuter in på mellanperioden.
Ted Brithén fick ett jätteläge att kvittera när han blev frispelad direkt från utvisningsbåset men hemmamålvakten Johannes Jönsson tog avslutet.
Det var 9-4 i skott till Rögle i andra.

Rögle fick en drömstart i tredje. Redan efter 39 sekunders spel satt 1-1-pucken. Sebastian Collberg drev upp pucken på högerkanten och satte ett rappt handledsskott i Johannes Jönssons första kryss.
Målet gav Rögle mod och energi och spelet förlades allt mer i anfallszon. Samtliga Röglespelare jobbade stenhårt och kuggade i varandra.
Det blev inte fler mål under ordinarie tid.

Spel tre mot tre i förlängningen blev som vanligt en öppen och chansrik historia. Justin Pogge tog bland annat ett friläge till.
Med 39 sekunder kvar åkte Rögle på en utvisning med för många spelare på plan i ett flygande byte. Åtta sekunder senare åkte Simon Ryfors ut sen han satt sig på pucken vid en tekning och Rögle fick spela tre mot fem.
Rögle red ut det läget och tog matchen till säsongens första straffläggning.
Här drog hemmalaget längsta strået och tog bonuspoängen efter fyra straffomgångar där Bryan Lerg var ende som gjorde mål för Rögle. Man hade även två straffar i målramen.