Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Hemma
Skellefteå
SKE
Borta
Rögle
RBK

"Märks att vi saknar självförtroende"

27 december 2017 14:48
Inför match

Det är tätt mellan matcherna i mellandagarna - för Rögles del handlar det om bortamatch i Skellefteå på torsdag kväll och chans till revansch. Rögle-TV träffade tränare Roger Hansson efter dagens träning.


Annandagens förlustmatch mot Linköping avhandlades innan träningen:
– Vi luftade både saker som var bra och saker som vi kan göra bättre. Det märks att vi saknar självförtroende, säger Roger bland annat i TV-intervjun.

Tränare Cam Abbott, som missade annandagens match, var tillbaka på is och även forwarden Daniel Widing. Däremot saknades Johamatti Aaltonen som klev av matchen senast och som inte kommer att kunna spela matcherna den här veckan.
Det kan bli en del förändringar till matchen i Skellefteå - laget meddelas matchdag men så här såg formationerna ut på dagens träning:
Målvakter: Justin Pogge, Emil Kruse, Ville Kolppanen.
Backpar: Craig Schira-Janne Jalasvaara, Ben Youds-Jesper Williamsson, Samuel Jonsson-Alen Bibic, Alexander Younan-Jakob Bondesson.
Kedjor: Edwin Hedberg-Ted Brithén-Taylor Matson, Bryan Lerg-Stephen Perfetto-Lucas Elvenes, Linus Sandin-Simon Ryfors-Daniel Widing-Daniel Sylwander, Ludvig Rensfeldt-Jack Connolly-Sebastian Collberg.