• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Hemma
Frölunda
FHC
Borta
Rögle
RBK

Cam vill se laget studsa tillbaka direkt

26 november 2018 13:52
Inför match

Dags för tredje bortamatchen på sex dagar - Rögletränaren Cam Abbott vill se sitt lag studsa tillbaka direkt. "Vi ska försöka hitta tillbaka till det laget vi vill vara", säger Cam inför tisdagens match mot Frölunda.


Efter tre raka segrar tog den fina segersviten slut i lördags borta mot Timrå. Rögle kunde inte reparera den bleka starten som innebar ett 0-3-underläge innan 15 minuter var spelade.
Efter en ledig söndag var spelarna tillbaka på måndagen i Lindab Arena för träning och uppladdning inför tisdagens utmaning som innebär Frölunda borta i Scandinavium.
– Tre nya poäng att spela om. Vi ser det som en härlig utmaning, säger tränare Cam Abbott och fortsätter:
– Vad gäller vår insats i lördags så är vi inte nöjda med den och jag hoppas vi tar lärdom av den och inte startar matchen mot Frölunda på samma sätt.

Inför helgens match saknade man tre spelare, backarna Ben Youds och Craig Schira är skadade och anfallaren Daniel Widing avstängd. Under Timrå-matchen skadades ytterligare tre spelare: försvararna Daniel Bertov och Jonas Ahnelöv samt forwarden Erik Andersson.
På måndagsträningen var Bertov och Andersson med och körde och ser ut att kunna delta. Ahnelöv ska undersökas närmare men lär inte komma till spel. Dessutom avstod Mattias Sjögren från ispasset men hoppas kunna spela på tisdag.
– En del killar kommer garanterat att saknas men samtidigt har vi en grupp med spelare som kanske inte fått spela så mycket tidigare och är sugna på att få mer istid. Det här är en utmärkt möjlighet att kliva fram och visa att de förtjänar en större roll, säger Cam.
– Jag förväntar mig att alla som blir uttagna är med och bidrar och hjälper till att ro båten.

Under måndagens träning var tre backar från J20-laget med: Jakob Bondesson, Isac Johnsson och Samuel Johannesson samt anfallaren Kevin Wennström. Bondesson och Wennström spelade redan i lördags.
– Bondesson gjorde ett bra jobb när han kom in och Kevin har visat tidigare att han är kapabel att hjälpa oss.
Vads gäller själva laget till matchen i Göteborg i morgon kväll så spikas inte det förrän matchdagen. Matchen börjar kl 19:00 i Scandinavium.