Lördag Lör 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Lördag Lör 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 4 September Sep
Onsdag Ons 8 September Sep
Fredag Fre 10 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Onsdag Ons 15 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Onsdag Ons 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Djurgården
DIF

Högklassigt drama när Rögle vann

7 mars 2019 21:30
Match

Rögle är tillbaka på vinnarspåret. Ted Brithén var tillbaka och visade vägen med tre poäng, Justin Pogge storspelade och ett effektivt powerplay var några av byggstenarna i Rögles 5-3-seger över Djurgården i Lindab Arena.


Hemmamötet mot Djurgården var Rögles näst sista i Lindab Arena i grundserien. Ett slutspelsjagande hemmalag mot ett Djurgården som behövde poäng för att positionera sig så högt upp bland topp 6-lagen - det var upplagt för en bra fight mellan två skridskostarka lag.
Och Rögle fick en drömstart, poängkungen Ted Brithén var tillbaka efter fem matchers frånvaro, och han visade vägen direkt när han spelade fram Daniel Zaar till 1-0 efter 33 sekunders spel.
Glädjen blev kortvarig, minuten senare kvitterade gästerna och tog till viss del över spelet.
Rögle fick chansen i powerplay efter 13 minuter och 7 sekunder senare hade Ted Brithén petat in 2-1 för Rögle på en retur efter stolpskott av Kodie Curran. I periodens slutminut fick Rögle ett nytt numerärt överläge och då satte Daniel Zaar 3-1, pass från bland annat Brithén som svarade för tre poäng i första perioden i sin comeback.

Rögles powerplay var stekhett den här kvällen. I andra fick man en ny chans i spelformen - och Kodie Curran petade in 4-1 i tom bur efter fin pass av Linus Sandin. Rögles tredje powerplay-mål på fyra försök. Publiken i den välfyllda Lindab Arena njöt.
Gästerna reducerade men trots 18-7 i skott till Djurgården i mellanperioden så slutade den 1-1 i mål.

Gästerna kröp närmre när man reducerade igen i början av tredje och det blev ännu ett drama i Lindab Arena den här vintern. Justin Pogge storspelade i kassen och med bara sekunder kvar satte Linus Sandin avgörande 5-3.

Rögle har närmast två bortamatcher, Brynäs på lördag och därefter derby innan grundserien avslutas hemma mot Skellefteå på torsdag.