• Huvudsponsorer

Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 14 Mars Mar
Söndag Sön 15 Mars Mar
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Djurgården
DIF

Högklassigt drama när Rögle vann

7 mars 2019 21:30
Match

Rögle är tillbaka på vinnarspåret. Ted Brithén var tillbaka och visade vägen med tre poäng, Justin Pogge storspelade och ett effektivt powerplay var några av byggstenarna i Rögles 5-3-seger över Djurgården i Lindab Arena.


Hemmamötet mot Djurgården var Rögles näst sista i Lindab Arena i grundserien. Ett slutspelsjagande hemmalag mot ett Djurgården som behövde poäng för att positionera sig så högt upp bland topp 6-lagen - det var upplagt för en bra fight mellan två skridskostarka lag.
Och Rögle fick en drömstart, poängkungen Ted Brithén var tillbaka efter fem matchers frånvaro, och han visade vägen direkt när han spelade fram Daniel Zaar till 1-0 efter 33 sekunders spel.
Glädjen blev kortvarig, minuten senare kvitterade gästerna och tog till viss del över spelet.
Rögle fick chansen i powerplay efter 13 minuter och 7 sekunder senare hade Ted Brithén petat in 2-1 för Rögle på en retur efter stolpskott av Kodie Curran. I periodens slutminut fick Rögle ett nytt numerärt överläge och då satte Daniel Zaar 3-1, pass från bland annat Brithén som svarade för tre poäng i första perioden i sin comeback.

Rögles powerplay var stekhett den här kvällen. I andra fick man en ny chans i spelformen - och Kodie Curran petade in 4-1 i tom bur efter fin pass av Linus Sandin. Rögles tredje powerplay-mål på fyra försök. Publiken i den välfyllda Lindab Arena njöt.
Gästerna reducerade men trots 18-7 i skott till Djurgården i mellanperioden så slutade den 1-1 i mål.

Gästerna kröp närmre när man reducerade igen i början av tredje och det blev ännu ett drama i Lindab Arena den här vintern. Justin Pogge storspelade i kassen och med bara sekunder kvar satte Linus Sandin avgörande 5-3.

Rögle har närmast två bortamatcher, Brynäs på lördag och därefter derby innan grundserien avslutas hemma mot Skellefteå på torsdag.