• Huvudsponsorer

Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Djurgården
DIF

Roger: "Vi ska driva på och ändå ha tålamod"

6 mars 2019 16:20
Inför match

Kampen om en slutspelsplats i en rekordjämn SHL-tabell går vidare. Med fyra matcher kvar har Rögle fortfarande avgörandet helt i egna händer och torsdagskvällens hemmamöte mot Djurgården är en gyllene möjlighet att ta ett rejält kliv mot ett hägrande slutspel.


– Det är precis så vi ska se det, vi vill att killarna ser möjligheterna. Vi har inget att förlora. Det ska inte uppfattas som att vi är nöjda, självklart vill vi vinna och vi vill uppnå något. Absolut, säger tränare Roger Hansson och fortsätter:
– Det viktiga är att vi går ut till match och sänker axlarna, spelar ut och njuter av stunden och glädjen att tillsammans uppnå något.

Rögle är nia i tabellen och har en trio med jagande lag bakom sig som närmat sig men Rögle har ännu fyra poäng tillgodo.
Rögle har startat de flesta av hemmamatcherna i ett högt tempo och tagit tag i taktpinnen direkt. Ibland har den hårda forceringen straffat sig med ett snöpligt baklängesmål. Vill lagledningen ändra på Rögles sätt att inleda matcherna?
– Nej, egentligen inte. Vi vill att vi ska vara det drivande och spelförande laget men det viktiga är att vi inte tappar tålamodet och försöker forcera fram något om vi inte får utdelning. Vi behöver ha bättre tålamod och det hoppas jag att vi kan ha i morgon, säger Roger.

Leon Bristedt gjorde comeback i tisdags i Växjö och centern Ted Brithén verkar närma sig spel - han var med på hela isträningen under onsdagen. Laget tas ut efter matchvärmningen i morgon.
Så här är läget i Rögles trupp inför matchen i morgon:
Målvakter: Justin Pogge och Ville Kolppanen.
Backar: Craig Schira, Kodie Curran, Samuel Jonsson, Jesper Williamsson, Daniel Bertov, Eric Gelinas och Alen Bibic.
Forwards: Daniel Zaar, Leon Bristedt, Lucas Elvenes, Mattias Sjögren, Olle Liss, Nils Höglander, Taylor Matson, Linus Sandin, Erik Andersson, Simon Ryfors, Daniel Widing, Trevor Mingoia, Kevin Wennström, Matt Carey.
Frågetecken: Ted Brithén.
Ej tillgängliga: Backarna Ben Youds och Jonas Ahnelöv.
Övrigt: Jakob Bondesson är med juniorlaget.