• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Rögle
RBK

Rögle klart för slutspel efter ny seger!

9 mars 2019 20:14
Match

25 års väntan är över - Rögle är klart för SM-slutspel för andra gången i klubbens historia. Ett uppoffrande försvarsspel, en het Justin Pogge i målet och ett effektivt powerplay låg bakom Rögles 4-1-seger i Gävle.


Efter segern i torsdags hemma mot Djurgården hade Rögle chansen att säkra en slutspelsplats i bortamötet i Gävle på lördagskvällen.
Motståndaren Brynäs var å andra sidan i desperat behov av en seger för att kunna gå till slutspel. Och det var hemmalaget som inledde bäst - man tog tag i taktpinnen mot ett lite passivt Rögle vars målvakt Justin Pogge direkt fick visa upp sin klass. Det var 9-1 i skott till hemmalaget efter tio minuters spel.
Med en dryg minut kvar tog hemmalaget ledningen.

I andra blev det bättre, Pogge fortsatte imponera och framåt var det Rögles powerplay som visade vägen. Daniel Zaar kvitterade efter tre minuter i gästernas första numerära överläge, Mattias Sjögren slog in 2-1 i Rögles andra powerplay efter drygt åtta minuter. Och efter att ha klarat av två numerära underlägen satte Daniel Bertov 3-1 med en och en halv minut kvar av perioden.

Rögle fick en tuff start i tredje, två raka utvisningar och nästan fyra minuter i boxplay - men ett helhjärtat och uppoffrande försvarsspel hjälpte man Pogge med att hålla rent.
Rögle spelade smart och försökte hålla motståndaren på utsidan. Det tillresta supportrarna från Ängelholm gjorde en lika stark match på läktaren och när Erik Andersson (hans första mål i Rögle) satte 4-1 i tom bur med knappt 50 sekunder kvar så tystnade även hemmaklackens trumma.

Rögle avslutar grundserien med derby borta på tisdag och därefter avslutning hemma mot Skellefteå på torsdag. Sen väntar slutspel...