• Huvudsponsorer

Söndag Sön 29 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Söndag Sön 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Fredag Fre 18 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Söndag Sön 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Fredag Fre 1 November Nov
Lördag Lör 2 November Nov
Söndag Sön 3 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Rögle
RBK

Utvisningarna blev Rögles fall

12 mars 2019 21:15
Match

Rögle föll i derbyt på bortais med 0-3 där en rad utvisningar i andra perioden blev avgörande. Rögle tappade därmed möjligheten att gå direkt till kvartsfinal.


Säsongens fjärde derby hade mycket i potten, förutom prestigen så skulle vinnande lag ha en chans att nå topp 6 och därmed gå direkt till kvartsfinal.
Rögle fick en mardrömsstart när man redan efter en dryg minut bjöds på en gratischans mitt i Rögles zon och Röglemålvakten Justin Pogge var chanslös på avslutet mitt i skottsektorn.
Rögle ruskade av sig kallduschen och tog över taktpinnen. Man skapade flest chanser i perioden. Man fick bland annat ett mål underkänt för hög klubba, Lucas Elvenes missade öppet mål och Kodie Curran sköt i ribban från nära håll.

Rögle startade bra även i andra - men drog sen på sig en rad utvisningar och tappade initiativet. Fyra raka boxplay och Malmö utnyttjade det genom att göra 2-0. Anfallaren Matt Carey fick matchstraff för en våldsam tackling och totalt i perioden hade Rögle fem numerära underlägen samt Careys fem minuters utvisning. Trots 21-5 i skott till hemmalaget blev det bara ett mål i perioden.

I tredje höll sig Rögle på isen och jagade en reducering men kom inte in framför mål. Med knappt sju minuter kvar gjorde hemmalaget 3-0.
Rögle avslutar grundserien hemma på torsdag mot Skellefteå och då handlar det om att försöka nå en åttonde plats och få hemmaplansfördel i åttondelsfinalerna som inleds på lördag.