• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Söndag Sön 12 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Söndag Sön 2 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Fredag Fre 21 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Leksand
LIF

Röge slog Leksand - leder serien

28 september 2019 17:28
Efter match

Rögle tog sin femte seger på sex matcher när man slog Leksand med 5-3 på lördagen i en fullsatt Catena Arena. Matchen avgjordes i slutskedet då Taylor Mastson gjorde 4-3 och sedan Simon Ryfors 5-3 i tom bur. Därmed leder Rögle SHL-tabellen.


Matchen mellan Rögle och Leksand var en toppmatch i SHL då det var tvåan mot trean som möttes i en fullsatt Catena Arena.
Det blev en fartfylld och svängig första period där spelet böljade fram och tillbaka i hög fart men utan så mycket ordnat spel. Rögle tog ledningen genom Nils Höglander som hittade rätt vid första stolpen med ett överraskande skott. Gästerna kvitterade en dryg minut senare. Rögle skapade en hel del chanser men fick inte pucken över mållinjen. Istället kunde gästerna ta ledningen i periodens slutminut lite snöpligt.

Det var ett mer samlat och metodiskt hemmalag som kom ut till andra. Redan i periodens första minut kvitterade Leon Bristedt till 2-2 i powerplay och Dennis Everberg tryckte in 3-2 från nära håll drygt sex minuter in på perioden.
Rögle hade möjlighet att utöka ledningen i början av tredje men hade inte riktigt skärpan i avslutningarna. Med drygt sex minuter kvar kvitterade gästerna i powerplay. Rögle klarade av ett numerärt underläge direkt efter och kunde sengå till attack igen.
Med fyra minuter kvar återtog Rögle ledningen. Målskytt Taylor Matson. som från nära håll lyfte in en backhand - Taylors fjärde mål för säsongen. Med två minuter kvar tog Leksand ut målvakten men med minuten kvar satte Simon Ryfors 5-3 i tom bur.

Redan på torsdag är det hemmamatch igen, då kommer Luleå till Catena Arena.