• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Onsdag Ons 19 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Onsdag Ons 9 September Sep
Fredag Fre 11 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Fredag Fre 25 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Djurgården
DIF

Sjätte raka segern - Zaar avgjorde på övertid

10 oktober 2019 21:19
Efter match

Rögle tog sjätte raka segern när man slog Djurgården i en fullsatt Catena Arena med 2-1 på övertid. Daniel Zaar avgjorde med 27 sekunder kvar av förlängningen.


Rögke fortsätter att dra storpublik till Catena Arena, matchen mot Djurgården var lagets femte hemmamatch den här säsongen och tredje gången som arenan i princip var fullsatt.
Dert var bra tryck på läktarna och inte blev det sämre av att hemmalaget tog ledningen. Adam Edström tryckte in en retur från nära håll efter en fin uppåkning av Hampus Gustafsson efter fem minuters spel. Det var Adams första mål i Rögle och Hampus första poäng.
Det bvlev en bra hockeymatch mellan två lag som vill spela offensivt. Röglemålvakten Christoffer Rifalk, som gjorde sin första SHL-start på hemmais, testades rejält av gästerna redan i första perioden men höll tätt.

Andra perioden slutade mållös men det var en bra match mellan två lag som ville framåt och bjöd på en underhållande kamp med visst övertag för Rögle.
Djurgården kvitterade tidigt i tredje och publiken i Catena Arena bjöds ännu en gång den här säsongen på en spännande match med ett sent avgörande. 1-1 stod sig perioden ut och för andra raka hemmamatchen blev det förlängning.
Här avgjorde Daniel Zaar med 27 sekunder kvar av förlängningen. Stor hjälte var också målvakten Christoffer Rifalk som storspelade igen.

För Rögles del väntar nu två raka bortamatcher, först Växjö på lördag och därefter Färjestad nästa torsdag innan det blir match i Catena Arena igen, lördagen den 19 oktober mot Skellefteå.