Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 19 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Rögle
RBK

Rögle föll med uddamålet i Linköping

3 december 2020 21:12
Efter match

Rögle förlorade bortamötet mot Linköping på torsdagskvällen med 1-2.


Trots en lång bussresa var det Rögle som öppnade klart piggast. Hög och intensiv forecheck stressade hemmalaget och Rögle vaskade fram ett antal bra målchanser. Men drygt halvvägs in i första började Röglspelarrna slarva och hemmalaget utnyttjade det genom att ta ledningen med 1-0 på en styrning sedan Rögle gett bort pucken i egen zon.

Hemmalaget utökade till 2-0 i powerplay sex minuter in på andra och det var inte mycket som stämde för Rögle. Osynkat och slarvigt gjorde att man mest fick jaga puck. Ändå borde nollan ha spräckts då man träffade stolpen två gånger i mellanperioden (Adam Tambellini och Samuel Jonsson).

Jaktren på ett första mål fortsatte i tredje. Daniel Zaar prickade stolpen tidigt i tredje (Rögles tredje ramträff) men det ville inte sig. Inte förrän att det återstod drygt fyra minuter fick man hål på hemmalaget. Daniel Zaar reducerade på en retur och jakten på ett kvitteringsmål drog igång. Med tre minuter kvar tog man ut johanGustafsson i målet och satsade på sex utespelare. Men chansningen lyckades inte och Rögle fick åka hem utan poäng den här kvällen.

Rögle får ladda om batterierna på fredagen för en intensiv helg väntar med först bortamöte mot Frölunda på lördag och därefter hemma mot Växjö på söndag.