Lördag Lör 3 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Söndag Sön 18 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Fredag Fre 21 Oktober Okt
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Rögle
RBK

Rögle föll med uddamålet i Linköping

3 december 2020 21:12
Efter match

Rögle förlorade bortamötet mot Linköping på torsdagskvällen med 1-2.


Trots en lång bussresa var det Rögle som öppnade klart piggast. Hög och intensiv forecheck stressade hemmalaget och Rögle vaskade fram ett antal bra målchanser. Men drygt halvvägs in i första började Röglspelarrna slarva och hemmalaget utnyttjade det genom att ta ledningen med 1-0 på en styrning sedan Rögle gett bort pucken i egen zon.

Hemmalaget utökade till 2-0 i powerplay sex minuter in på andra och det var inte mycket som stämde för Rögle. Osynkat och slarvigt gjorde att man mest fick jaga puck. Ändå borde nollan ha spräckts då man träffade stolpen två gånger i mellanperioden (Adam Tambellini och Samuel Jonsson).

Jaktren på ett första mål fortsatte i tredje. Daniel Zaar prickade stolpen tidigt i tredje (Rögles tredje ramträff) men det ville inte sig. Inte förrän att det återstod drygt fyra minuter fick man hål på hemmalaget. Daniel Zaar reducerade på en retur och jakten på ett kvitteringsmål drog igång. Med tre minuter kvar tog man ut johanGustafsson i målet och satsade på sex utespelare. Men chansningen lyckades inte och Rögle fick åka hem utan poäng den här kvällen.

Rögle får ladda om batterierna på fredagen för en intensiv helg väntar med först bortamöte mot Frölunda på lördag och därefter hemma mot Växjö på söndag.