Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Lördag Lör 24 April Apr
Måndag Mån 26 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Hemma
Leksand
LIF
Borta
Rögle
RBK

Rögle vann i omstarten

26 december 2020 17:23
Efter match

Rögle tog en skön trepoängare när SHL drog igång igen på annandagen efter juluppehållet. Man besegrade Leksand med 3-1 efter två mål av Dennis Everberg, ett av Tambellini och storspel mellan stolparna av Christoffer Rifalk.


Rögle kom till annandagsmatchen i Leksand utan backen Éric Gélinas som lämnade återbud på morgonen när laget samlades för avfärd. Rögles fysioterapeut Christer Alvengrip tror dock att den hårdskjutande backen kan vara tillgänglig för spel redan till måndagens hemmamatch mot Frölunda.

Det märktes inledningsvis att det var ett tag sedan lagen spelade match, passningsspelet hackade betänkligt. Rögle kunde ändå vinna första perioden, Dennis Everberg gjorde 1-0 med ett välplacerat skott. Everbergs kedja med Zaar och Ryfors skapade en hel del och Everberg hade ett skott i stolpen bland annat.

I andra höjde Rögle sig, framförallt passningsspelet blev bättre och man hade mer puckinnehav och fick till längre anfall. Dennis Everberg ökade på till 2-0 på en retur, hans 13:e mål i år. Hemmalaget reducerade på en spelvändning men Adam Tambellini såg till att Rögle fck en tvåmålsledning med sig in i pausvilan. Adams 3-1-mål var ett välplacerat och hårt skott precis under ribban.

I tredje handlade det för Rögles del att försvara ledningebn, Christoffer Rifalk var mycket stabil mellan stolparna, man dödade två utvisningar och tiden rann iväg fort. Med drygt fyra minuter kvar tog Leksand ut målvakten men Rögle höll undan och kunde bärga en skön trepoängare.

Rögle spelar nästa match hemma, mot Frölunda, på måndag i årets sista match i Catena Arena.