Torsdag Tor 24 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 16 April Apr
Måndag Mån 18 April Apr
Onsdag Ons 20 April Apr
Fredag Fre 22 April Apr
Söndag Sön 24 April Apr
Tisdag Tis 26 April Apr
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Torsdag Tor 8 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Rögle
RBK

Efter match: Timrå - Rögle 4-3 efter straffar

30 november 2021 21:33
Efter match

Rögle åkte på andra raka förlusten i SHL efter att ha förlorat efter straffar med 3-4 borta mot Timrå. Detta efter att Rögle kvitterat med 13 sekunder kvar av tredje perioden.


Trots en ny slutforcering lyckades inte Rögle besegra Timrå den här kvällen, som åker tillbaka till Ängelholm med två raka förluster. Adam Tambellini gjorde två av Rögles mål och William Wallinder satte sitt fjärde för säsongen. Chrirstoffer Rifalk gjorde 26 räddningar i matchen.

– Jag tycker inte att vi spelar bra, säger backen Samuel Jonsson. Vi kommer inte ut som vi vill, vi vill ju styra matchen, men jag tycker att de gör det. Vi har våra stunder, men vi måste hitta tillbaka till spelet vi visat tidigare.

Den första perioden bjöd på två mål där båda lagen tog vara på chansen i powerplay. Timrå tog ledningen genom Ty Rattie och kort innan pausvilan satte Adam Tambellini kvitteringen för Rögle.

Tambellini var också nära att ge Rögle ledningen tidigt i den andra perioden, men Jakob Johansson i Timråmålet stod för en jätteräddning den gången. Istället skulle Timrå återta ledningen bara minuten senare, ett mål som stod sig andra perioden ut.

Rögle tryckte på för en kvittering i tredje perioden och fick till slut också utdelning. Med drygt fyra minuter kvar pricksköt William Wallinder in 2-2 från blålinjen.

– Matchen från vår sida var inte som vi hoppades på. Timrå har spelat effektiv hockey de senaste veckorna och vi måste vara mer desperata och vassare under inlednigen av matchen, säger Rögles tränare Cam Abbott.

Matchens förste målskytt, Ty Rattie, skulle se ut att även göra det sista när han la in 3-2 till Timrå i matchens slutskede. Men återigen visade Rögle stark lagmoral och lyckades kvittera för tredje gången i matchen, återigen genom Adam Tambellini. Matchen gick till straffar där Timrå gjorde det enda målet och tog hem extrapoängen.

– Vi vet att vi ligger högt i tabellen och att vi har ett grundspel som ska fungerar. Kuggar alla i kan vi slå vilket lag som helst, när som helst, säger Jonsson.

På torsdag tar Rögle emot Brynäs hemma i Catena Arena, med start 19:00.

Notera att ... Adam Tabellini har gjort poäng i åtta matcher i rad, under sin svit har han stått för nio mål och fyra assist ... Erlend Lesund och Ludvig Larsson saknades (dag-för-dag) ... Éric Gélinas gjorde sin första match sedan återkomsten. Han spelade 19:44 minuter och hade fem skott på mål ...

FRÅN OMKLÄDNINGSRUMMET

SÅ SA TRÄNARNA

HÖJDPUNKTER